2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه لحظه😢

276 بازدید | 11 پست

سلام من تازگیا خونمونو عوض کردیم اینجایی که اجاره کردیم چاه بالکنش گرفتگی داره یعنی با دوتا پارچه آبم که میشورم آب بعد از نیم ساعت پایین میره باید چیکار کنم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بسته چنته بریز. خود چنته هااااا نه از این مایع الکیا‌. طبق دستور روش بریز اگه درست نشد یکیو بیار درست کنه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
فنر بزنین یا لوله باز کن بریزین

عزیزم ممکنه با لوله بازکن باز بشه؟میترسم بیان فنر بزنن اون فنره به فرشی جایی بخوره کثیف بشه من وسواسم یخرده

دو بسته چنته بریز. خود چنته هااااا نه از این مایع الکیا‌. طبق دستور روش بریز اگه درست نشد یکیو بیار ...

ممنون عزیزم از کجا تهیه کنم و اینکه همینطوری بریزم یا با آب مخلوط کنم؟

عزیزم ممکنه با لوله بازکن باز بشه؟میترسم بیان فنر بزنن اون فنره به فرشی جایی بخوره کثیف بشه من وسواس ...

فنر زدن به شعاع ۲ متر اطراف خودش رو کثیف میکنه

باید هر چی اون اطراف هست جمع کنی

بعدشم مگه نمیگی بالکن ؟

تو بالکن که فرش نیست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
فنر زدن به شعاع ۲ متر اطراف خودش رو کثیف میکنه باید هر چی اون اطراف هست جمع کنی بعدشم مگه نمیگی با ...

آخه از اتاق باید بره بالکن و اینکه فنر رو میاره و میبره آب ازش نمیچکه؟

آخه از اتاق باید بره بالکن و اینکه فنر رو میاره تا بالکن آب ازش نمیچکه؟

خب قبلش یه کیسه بده بهش بذاره تو اون

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ممنون عزیزم از کجا تهیه کنم و اینکه همینطوری بریزم یا با آب مخلوط کنم؟

من از سوپر مارکتای دم خونه گرفتم همیشه. بگی چنته بده میدن (روش یا نوشته چنته یا چینه)

روشم روش مصرفو نوشته. باید دو بسته بریزی و بذاری آب قطره قطره بره تا مثلا نیم ساعت. بعدش آبو با فشار باز کنی تا جرم محلول رد بشه بره. اگه وقتی ابو باز کردی دیدی بازم گرفته یعنی اثر نکرده و چیزی گیر کرده توش که نمیشد با چنته حل بشه بره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)