2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😢😢😢 تاریخ هفته جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 32 پست
بستگی به وزن بچه داره  پسر خودم ۳۰ هفته بدنیا اومد بدون اکسیژن نفس میکشید فقط بخاطر زردی تو دس ...

نمیدونم چی بگم ی زایمان ۳۳ هفته داشتم هم من هم بچه خیلی اذیت شدیم برای همین میگم ۳۷ رد کنم خیالم راحت شه با پریودی رد کردم ولی با ان تی ن با ان تی ۳۶

خودم بچه نارس دارم اون بارداریم نارس بود خیلی سخته خیلی 

دیگه بچه ۳۶ هفته هم خوبه کامله ،استرس الکی نگیر ایشالله تا ۴۲ هفته هم زایمان نمیکنی دکترا باید به زور بیارنش بیرون 😅😅 استرس از همه چیز بدتره بیخیال باش به درگاه خدا دعا کن این دوسه هفته هم به خوشی بیاد بکذره و زایمان راحتی داشته باشی 

من با اینکه این همه درد دارم اصلا استرس ندارم 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بچه ۳۶ هفته هم خوبه کامله ،استرس الکی نگیر ایشالله تا ۴۲ هفته هم زایمان نمیکنی دکترا باید به زو ...

امروز باید میرفتم معاینه از ترس اینکه تحریک نشم نرفتم گفتم ۵ شنبه برم شاید 

با ان تی ۳۷ تموم میکنی یا با پریودی 😮‍💨😮‍💨

واسه من فرقی ندارن ۲ روز تفاوت دارن

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
مال من چرا ۵ روز تفاوت دارن ااااه دوستداشتم الان ۳۷ بودم 

استرس نداشته باشد.وقتی مشکلی نداری زایمان زودرس نمیشه .

من انقدر درد دارم که میگم هر لحظه ممکنه بدنیا بیاد

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
استرس نداشته باشد.وقتی مشکلی نداری زایمان زودرس نمیشه . من انقدر درد دارم که میگم هر لحظه ممکنه بدن ...

منم درد دارم دیگه ی زایمان زودرسم داشتم .... الانم امروز بخاطر دردام باید معاینه میشدم ک اگه دهانه رحمم باز بود بستری شم ولی از ترس اینکه تحریک شم زود زایمان کنم نرفتم واسه معاینه

منم درد دارم دیگه ی زایمان زودرسم داشتم .... الانم امروز بخاطر دردام باید معاینه میشدم ک اگه دهانه ر ...

فعلا نرو ۳۷ رو تموم کنی 

من ۶ ماه قبل بارداریم سقط داشتم .از وقتی باردار شدم‌فقط درد کشیدم‌ تازه بعد این که ۳۷ شدم یکم استرسم کم شده

فعلا نرو ۳۷ رو تموم کنی  من ۶ ماه قبل بارداریم سقط داشتم .از وقتی باردار شدم‌فقط درد کشیدم‌ تا ...

اگه نرم بعد بیفتم تو فاز طبیعی چی اخه من سزم .. با تاریخ پری ۳۷ 

اگه نرم بعد بیفتم تو فاز طبیعی چی اخه من سزم .. با تاریخ پری ۳۷ 

دردت بگیره یعنی سز نمیکنن؟ من سز نبودم نمیدونم‌چجوریه 

امروز باید میرفتم معاینه از ترس اینکه تحریک نشم نرفتم گفتم ۵ شنبه برم شاید 

منم فردا معاینه دارم تازه وارد ۳۷ هفته شدم ایشالله که مشکلی به وجود نمیاد 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40