fr3 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 266 عنوان روبیکا 2 🤔 95 بازدید | 8 پست این روبیکای 2 رو با یه خط دیگه میخام وارد بشم شماره رو میزنم ولی هیچ جوره باز نمیشه که کد بده به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن:)✨ ️ 1401/11/17 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلمنگولی۱۲۷۴۸۹ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1052 دیگه ۲ چرا با همون قبلی افزودن حساب میزدی ثبت نام میکردی وطن فروش نباشیم
fr3 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 266 دیگه ۲ چرا با همون قبلی افزودن حساب میزدی ثبت نام میکردی آخه اون شمارمو کسی داره ولی اینو نه به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن:)✨ ️
گلمنگولی۱۲۷۴۸۹ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1052 آخه اون شمارمو کسی داره ولی اینو نه مگه نمیخوای دوتا شماره بزنی ربطی نداره اونا که نمیفهمن دوتا اکانت جداس وطن فروش نباشیم
fr3 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 266 مگه نمیخوای دوتا شماره بزنی ربطی نداره اونا که نمیفهمن دوتا اکانت جداس یعنی به جز این شماره که پیج دارم یه دونه جداگانه افزودن صفحه بزنم یه پیج جدید باز کنم متوجه نمیشن؟! به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن:)✨ ️
گلمنگولی۱۲۷۴۸۹ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1052 یعنی به جز این شماره که پیج دارم یه دونه جداگانه افزودن صفحه بزنم یه پیج جدید باز کنم متوجه نمیشن؟! نه عزیزم وقتی شمارتو ندارن از کجا با اون خطت محض احتیاط به مخاطبین دسترسی نده وطن فروش نباشیم
fr3 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 266 نه عزیزم وقتی شمارتو ندارن از کجا با اون خطت محض احتیاط به مخاطبین دسترسی نده روشن نمیشم 😄این روبیکای قبلی یعنی اون اولی شمارم رو داره و وقتی وارد میشی پیامک میره واسه مخاطبا.ولی این دومی میخاستم با شماره جدید باشه که کسی نداره به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن:)✨ ️
گلمنگولی۱۲۷۴۸۹ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1052 روشن نمیشم 😄 این روبیکای قبلی یعنی اون اولی شمارم رو داره و وقتی وارد میشی پیامک میره واسه مخاطبا ... نه بابا نمیره دو اکانت جداس مگه اینکه شمارتو ذخیره داشته باشن بزنه فلانی وارد روبیکا شد وطن فروش نباشیم
fr3 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 266 نه بابا نمیره دو اکانت جداس مگه اینکه شمارتو ذخیره داشته باشن بزنه فلانی وارد روبیکا شد اره دقیقا ذخیره داره به قول مولانا: «هر چیزی در خیال بگنجد واقع است» پس تصورش کن:)✨ ️