2777
2789
عنوان

جاری موزی

288 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم

من رتبه ۳کنکور سراری دکتری هستم چندتا کتاب نوشتم بیش از ۲۰تا مقاله isiدارم استاد دانشگاهم و خلاصه خیلی سرم‌تو درس کتابه یه پسر دارم و یه دختر باردارم

وضع مالی معمولی داریم خونه خریدیم بعد بزرگترش کردیم و الان در تلاشیم ماشینمون را خوب کنیم 

با شوهرم خیلی سخت به هم رسیدیم و باهم تلاش میکنیم

و یه برادرشوهر دارم که وضع مالی توپی داره و خدا براش بیشترم بخواد مشکل من اینجاست که مرتب برادرشوهرم و جاریم از هر فرصتی استفاده میکنند تا منو تحقیر کنن.جاریم دوتا دختر داره و خانه داره وای تا دلت بخواد پول شوهرشو به رخ میکشه و تحقیر میکنه و خیلیییی از بالا به من‌نگاه میکنه در مقابل من خیلی جبهه دارن در مقابل من در تنهایی جاریم حتی جواب منم نمیده تو جمع فقط دنبال کوچیک کردن منند یه بار سر یه موضوعی دلخور بودم یکم و برادرشوهر به شوهرم گفت تو داغ بودی و انتخاب اشتباهی کردی من عاقلانه انتخاب کردم و انتخابمم درست بود. خانواده شوهرمم به خاطر پول و اینکه اون فامیله و من غریبه ۱۰۰درصد طرف اونن

الان بعد ده سال حس میکنم کم اوردم از خوبی کردن و بدی دیدن

از کوتاه اومدن و به روی خودم‌نیاوردن ولی همه حق میدن به جاریم

باشه ولی موذی درسته

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد معذرت میخوام موذی را با ذ مینویسن

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

فکر کن مثلا از وقتی باردار شدن تاحالا که نزدیک زایمانمه حتی یه کلمه بامن صحبت نکرده چه برسه به تبریک گفتن

اما اون عمل داشت مک چندین بار زنگ زدمش حالشو پرسیدم همیشه سعی کردم صلح بر قرار کنم ولی واقعا روحم خسته است از دست این جاری و خانواده شوهری که همشون برده ی پول برادرشوهرمند نه عدل و انصاف

من تحسینت میکنم بخاطر شرایطی ک داری اما در تعجبم چرا عین بی سوادا به این مسعله خاله زنکی اهمیت میدی جایگاهت مهمه ک من چند خطر اول خوندم بهت ذوق کردم و افتخار انرژیتو بزار رو کارت خواهرم💚

بخدا امیشه املام ضعیف بوده 

فدای سرت 

ولی بنظرم یه مدت از فکر جاری و برادرشوهر و خانواده شوهرت بیا بیرون

اولش سخته که یه حرفایی بشنوی و به روی خودت نیاری 

ولی یواش یواش یه جوری عادت میکنی که خودت کیف میکنی. بی توجه باش 

واقعا برات مهم نباشه

فکر کن مثلا از وقتی باردار شدن تاحالا که نزدیک زایمانمه حتی یه کلمه بامن صحبت نکرده چه برسه به تبریک ...

اصلا ادم حسابشون نکن معلومه مشکل دارن با شما واینکه میخواد خوردت کنه تو جمع چیزی گفتن حتما جواب بده قوی باش نزار اونا بخوان تو رو کوچیکت کنن اونای که شعورشون مشکل داره این کارو میکنن مثلا اونجوری مبخواد خودشو تو جمع بالا ببره نمیدونه که از چشم ها می افته

من بیچاره چهارتا جارو دارم دوتا دیگم بزودی میان

جاری جز فامیل محسوب نمیشه بهش فک نکن اصلا

به زندگی خودت فک کن استاد

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن