2777
2789

من ۱۷سالم بود باردار شدم و شوهرم بشدت میترسید تا فهمیدم باردارم فقط گریه میکردم و شوهرم شکه شد و بعدش گفت جواب تست حتما اشتباهه بریم ازمایش بعد یکساعت انتظار حواب آزمایش هم مثبت بود و بازم شوهرم میگفت حتما اشتباه شده و رفتیم سونو تا صدای قلبشو شنید و باورش شد شوهرم خیلی از بچه دار شدن میترسید چون خیییییلی مسئولیت پذیره و دوست نداره هیچی بچم کم داشته باشه برا همین میگفت سقطش کن من نمیتونم با این که ۳۳سالش بود 

رفتیم دکتر برا سقط و دکتر گفت من اینکارو برا دیگران خیلی کردم ولی برا تو نمیکنم چون سنت کمه و بچه اولته پیش دکتر دیگه هم رفتیم گفت ممکنه دیگه راحت باردار نشی تا اینکه بیخیال شدیم و تو راه بهش گفتم زعفرون بگیره و سه بسته زعفرون رو دم کردم و خوردم از پله ها بالا پایین پریدم حتی درد پریودی هم نگرفتم چه برسه به سقط و من چقد خوشحالم که بچم چنگ زد به دلم و خواست بمونه پیشم و الان تمام دنیای شوهرم شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرایط عجیبی همسرتون سنش دوبرابر شما بوده 

خدا رو شکر مشکلی براتون پیش نیومده ولی زایمان زیر ۲۰ خیلی خطرناکه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

داستان زیبایی بود 👌🏼

ولی دقت کنین هر کسی بچه دار نشه . یه ادمایی میشناسم بچه ناخواستن الان حتی خونه هم ندارن زندگیشون رو هواس 🙂💔

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

خدا خواسته ها عزیز میشن، من خیلی دیدم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️