2777
2789
عنوان

زندگیمو دارن میپاشن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 42 پست

اها راستی حالا شوهرم سه روز پیش بهم گفت اونا بهم رو میدن تو نمیدی خواهر شوهر دیگمم زنگ زد دعوام کرد گفت تو حق نداری دخالت کنی منم دیگه از اون روز باشوهرم حرف نمیزنم اگه اون حرف زد جواب کوچولو سرد میدم بهش کارم درسته ؟

به نظرم کیفشو بده دستش و بگو برو خونه نفست تا خفه نشدی 

مرتیکه عنتر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم روزی ۱۵ ساعت زنگ مزنه با مادرش میحرفه خاهر نداره چون دوریم شهر دیگ ایم ب ننش میزنگه همش ولی ...

تو اگه میتونستی شوهرتو جر بدی که اینم نمیزاشتی زیاد با مامانش حرف بزنه 😐

ولی بیا قبول کنیم آقایون زورشون بیشتر از ما مخصوصا بدنی یا جسمی 😕

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اها راستی حالا شوهرم سه روز پیش بهم گفت اونا بهم رو میدن تو نمیدی خواهر شوهر دیگمم زنگ زد دعوام کرد ...

منظور از رو میدن، توجه هست؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
تو اگه میتونستی شوهرتو جر بدی که اینم نمیزاشتی زیاد با مامانش حرف بزنه 😐 ولی بیا قبول کنیم آقایون ...

اون ننشه نه خواهر بعد چون زنه تنهاس تو شهر دیگه دلم میسوزه کار ندارم ولی خاهر بود تو کتم نمیرف

به نظرم متوجه شده شما ناراحت هستین، 

خواسته ای از شما داره میخواد اینجوری توجه شمارو جلب کنه، 

شما هم مقابل به مثل کنید

اسم خانوادتون رو با مهربون، نور چشم، قلبم سیو کنید

منم تحربه این مورد رو داشتم

همسرم از بعد ازدواج که نه، بعد یه مشاجره بزرگی که خانوادش راه انداخته بودن اسم مادرش رو مادر عزیرم سیو کرد، منم از سیو اسم ناراحت نشدم، از حرکتش که بعد دعوایی که مقصر مادرش بوده و اون به حای حمایت او مده اسم رو سیو کرده ناراحت شدم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

وقتی گوشی همسرتون زنک میخوره یا خودش زنگ میزنه مه خواهرشوهرتون اسمش رو نمیبینه چی سیو شده

اذیت نکنید خودتون رو

اولاش هم که دست بازی باهم داشتن که کلی دعوا کردم تا ترک کردن البته جلو من وگرنه پشت سرمن میکنن پیش همم خودشونو لخت میکردن من گفتم طلاق میگیرم و فلان و فلان تا خوب شدن