2777
2789
عنوان

ترس از بچه دار شدن

2375 بازدید | 84 پست

من دوقلو باردارم و ۶ سال از ازدواجم گذشته بود که باردار شدم و الان وارد ماه هشتم شدم.وقتی فهمیدم دوقلو هستن خودم خیلی شوکه شدم و حتی میخواستم یکیشو ریداکت کنم ک نشد.از اول هرکی رسید منو ترسوند و گفت واااای خدا صبرت بده.خدا به دادت برسه‌.وای چجوری از پسشون برمیای و ازین حرفا و یه عده هم میگفتن اره بچه باعث سردی زن و شوهر میشه و دیگه تو جایی تو زندگی نداری.در حدی فشار روحی بهم وارد شد که الان که ۸ ماهم هست بچه هامو حس میکنم دوست ندارم🥺😭و حتی باعث افسردگیم شده

من میدونم بچه سخته اذیت داره.ولی توروخدا وقتی یکی بارداره همه حرفیو نزنید بهش.باور کنید خیلی تاثیر بدی روش میذاره.من از بس بهم تلقین کردن ک خیلی سخته و هیولا ساختن واسم واقعا وحشت گرفتم از بچه داری.در صورتی که اگر نمیگفتن واقعا انقدر وحشت نمیکردم اما الان همش طپش قلب دارم

دعا کنید قلبم اروم شه یکم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه عزیز من چه حرفیه بالاترین نعمت دو قلو هست با یه شکم دو تا میاری و تمام ...میدونی کلی آدم ای وی اف میکنن برای دو قلو خواهر شوهر من سه قلو داره یه سالی. سختی کشید ولی ماشالا الان بزرگ شدن مادره راحت شد ..دو قلو که خیلی خوبه 

ببین اگ مشگل مالی نداری واثعا شرایطتت ایده عالع. هم اوایل زندگیت نیس و شش ساله ازدواج کردی و دیگ وقت بچه دار شدنت بوده. هم اینک بچه از قبل نداری و این ها اولین هاش هستن. 😐

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه

از حسودیشون بود والا دوقلوها همشون خوردنی و باخالن و باهم بازی میکنن و مهم تر از اینا ی بار باردار میشی دوتا بچه داری 

من وقتی گفتن دوقلو داشتم پرررررر در میاوردم انقدر خوسحال بودم ولی خب یکیش موند 

عزیزم هیچی نیست زحمتی ک برا یک بچه میکشی همون برا دوتا میکشی راحت میشی دیگ .دلم‌میخاست اولی دوقلو باشن دیگ نیارم .

اما نشد الان بچم سه سال و نیمشه الان ۴ هفتمه امروز فهمیدم‌دومی باردارم.بازم میترسم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

وا من از خدامه دوقلو داشته باشم😍 امشب مطب دکتر زنان بودم یه خانمی دوقلو باردار بود اینقد دلم خواست😍

اره خب سخته ولی خیلیییی شیرینه و باحاله!!!

و مهمتر این که واسه کسایی که دوتا بچه میخوان خیلی راحته که با یه زایمان صاحب دوتا فرزند بشن!

شاید اصلا بچه‌های آرومی باشن و اذیت نشی😃به نکات مثبتش فکر کن

ببین عزیز دلم چرا وحشت داری شما؟ درسته دو سه ماه اول سختی داره اما بعدش بچه هات میشن همبازی هم با شما کمتر کار دارن مخصوصلگا ک بعد از شش ماه به غذا بیافتن، در مورد سردی رابطه زن و شوهر هم فقط بخاطر اینه ک نفرات جدید وارد رابطه شدن و تا مدیریت کردنش دستت بیاد یه کوچولو اذیت میشی وگرنه شیطنت های همین بچه ها کلی به گرمی رابطه تون کمک میکنه کلی میخندین از دستشون، کلی ذوق میکنید، خسته میشید، همکاریتون زیاد میشه و اتفاقا وجه اشتراکتون بیشتر هم میشه

منم فاصله سنی بچه هام خیلی کمه. از این حرفا زیاد شنیدم 

اماااااا اگر از خودم بخام بگم. درسته شرایط سخته اما نه اونطور که نبودنشون سخت بود. من ده سال باردار نشدم هر چی الان فک میکنم یادم نمیاد چجوری روزامو میگذروندم. نبودن یه دیقه بچه هام دیونم میکنه. یه دیقه میخوابن انگار یادم میشه باید حالا چکار کنم میشینم یه گوشه تا بیدار بشن. 

اتفاقا دوقلو سختیش یکباره، بعدش همبازی ان کلی کیف میکنن شمام راحت تری... خداروشکر کن که دوقلو داری آرزویخیلی هاست

الهی خدا به همه چشم انتظارا نی نی سالم و صالح عطا کنه🤲

ومن پلی کیستیک که ارزوی یه دونه دارم

پلی کیست یعنی تخمدانت کیست اورد؟

من مجردم ی بار کیست داشتم با دارو خوب شد منم پلی کیستم؟😕

یعنی هرکی کیست بیاره بچه دار نمیشه؟؟

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚