2777
2789
عنوان

سرفه های طولانی مدت پسرم

902 بازدید | 27 پست

پسر من اول مهر یه بار مریض شد دیگه از اون موقع سرفه داره یه هفته خوب میشه دوباره سرفه و آبریزش بینیش شروع میشه 

جدیدا بردم دکتر اموکسی کلاو داد و و دیفن خوب نشد باز بردم اموکسی سیلین و کتوتیفن داد بازم سرفه میکنه 

متخصص ریه بردم چند تا اسپری داد خوب نشد 

دیگه خسته شدم 

انقدر دمنوش و ابلیمو عسل ریختم تو دهنش اصلا انگار نه انگار 

تو رو خدا کسی تجربه ای داره بگه 

پسرمنم همینطورشده،الانم داشتم گریه میکردم😔هفت ماهشه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور سرد بخر

من خریدم مزخرفه اصلا فایده ندارت

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
پسرمنم همینطورشده،الانم داشتم گریه میکردم😔هفت ماهشه

شما پودر مونته لوکاست بهش بده

امروز دکتر به دوقلوهای منم همینو داد

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
وای چرامندخترم ی ساله فقط سرفه میکرد نوزادمم ازوقتی دنیااومد خریدم الان گوش شیطون کرد ی سرفه نمیکنن

همش روشن میزاری؟

از اونم متخصص ریه نوشت بهش دادم انگار نه انگار

واسه پسرم امروز اینا رو داد

شربت اموکسی کلاو 

شربت پلارژین کیدز

شربت پروسبان 

قرص مونته لوکاست

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**