2777
2789
عنوان

ب این خاستگار بله بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست

سنت کمه....اوضاع مالیت هم که خوبه...عشق و عاشقی هم بینتون نیست....بزرگتر که هستی...با مادرشوهرم تو یک ساختمانی با ۴ تا خواهر شوهر....خودت چی فکر میکنی؟؟،

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عجله کن هنوز 

بعدم پسره از خودش هیچی نیست انگار

خونه از باباش 

کارم که باباش داده

میخوایی تا آخر که با اونا باشی

من بودم ن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

والا واسه ازدواج موفق ک نمیشع فقط به سن و وضع مالی تویه کرد که

خانوادش چجورین این خیلییی مهمه چون بچه ها حاصل تربیت خانواده هستند

اخلاق پسره چجوریه بددل و خسیس و سرد نباشه یوقت

از نظر فیس و چهره ببینی به دلت میشینه و جذبت میکنه یا نه

اعتقاداتون باهم مچ هست یا نه

سلیقه و علایق یکسانی دارید ایا؟؟ 

اینا همش خیلیی مهمه

والا واسه ازدواج موفق ک نمیشع فقط به سن و وضع مالی تویه کرد که خانوادش چجورین این خیلییی مهمه چون ب ...

همه چی اوکیه..ولی من ازدواج قبلیم بد بود میخام این رو خوب انتخاب کنم ک دهن فامیل رو ببندم ..

کارخانه دار چرا ۴۰۵ سوارمیشه  چرا خونه مستقل نداره چرا  چرا حس میکنم سرکاریه

والا این چیزی ک ب من گفته من ده روزه میشناسمش  دروغ نمیگه بعد کارخونه سنگ با کارخونه مواد غذایی فرق داره ها

🤣🤣🤣😂 الان اومدین بگین که با اینکه یه بار ازدواج ناموفق داشتم همچین موردی برای من هست؟

الان ما بگیم بگو آره میگی آره بگیم نه میگی نه؟

آخه آدمای اینجا کجای زندگیتونن ک آره و نه شون مهم باشه

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
والا این چیزی ک ب من گفته من ده روزه میشناسمش  دروغ نمیگه بعد کارخونه سنگ با کارخونه مواد غذایی ...

کارخونه سنگ درامدش کمتره پسر عموم داشت ورشکسته شد کلی ضرر کرد 

اما اینا جا افتادن 

میگم کارخونه سنگ یا سنگ شکن؟؟