2777
2789
عنوان

ب این خاستگار بله بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست
مگه ۴۰۵ ارزونه تو این زمونه خرید همونم خیلیه برای جوان ۲۴ ساله 

عزیزم خوبی؟ الان من گفتم ارزونه یا خیلی ماشین مزخرفی؟ 

من بنا به حرف استارتر که خیلی خانواده پسره پولداره گفتم چرا 405 داره همین. الان دقیقا مشکل حرف من کجاست؟ 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوبی؟ الان من گفتم ارزونه یا خیلی ماشین مزخرفی؟  من بنا به حرف استارتر که خیلی خانواده پ ...

والا من نمیدونم پولداره یا نه .من خونه زندگیشونو ندیدم چیزایی ک گفته رو دارم میگم 

والا این چیزی ک ب من گفته من ده روزه میشناسمش  دروغ نمیگه بعد کارخونه سنگ با کارخونه مواد غذایی ...

ولی بنظرم مناسبه 

مشکلی نداره از نظر من موقعیتش برای تو خوبه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
والا من نمیدونم پولداره یا نه .من خونه زندگیشونو ندیدم چیزایی ک گفته رو دارم میگم 

پس اول حسابی تحقیق کنید از محل کار محله ای که زندگی میکنن از همسایه ها تا بشناسیدشون. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

واضحه دنبال پول تو اومده 

وگرنه هر چی بهت گفته زر مفته

بهش بگو بعد ازدواج پدرم ماشین و ازم میگیره

اصلا کمک مالی نمیکنه رسم جهیزیه ام نداریم

اگ نرفت بیا تف کن تو صورت من😕

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
قبلی هم دقیقا مثل همبن بود تک پسر و ۴ تا خواهر ک خیلی اذیتم کردن ‌‌خیانت 

خب عزیزم دقت بیشتری کن تک پسر سخته اونم چهارتا خواهر 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان