2777
2789
عنوان

این اجاق گاز قشنگه ؟ چند می ارزه ؟

1181 بازدید | 39 پست

سلام خانمای گل

میخوام این اجاق گازو برای مامانم بخرم به نظرتون قشنگه ؟ ۵ شعله اس و طرح فر هس و فر نداره 

قیمتشم تقریبا ۵ میلیون 

نظراتتونو بگید ممنون 

اگه میگین خوب نیس و پیچ یا کانال خوبی رو میشناسید بگید برم ببینم 

و‌اگه کسی از این اجاق گازا داشته و راضی بوده کلا تجربشو بگه ممنون میشم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اینه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادرت مهمون داره صفحه شیشه ای نگیر کلا صفحه شیشه ای گرم و سرد بشه و دیگ سنگین زیاد بزاری احتمال ...

آره مهمون زیاد داره

ممنون که گفتی عزیزم