2777
2789

ما خونه خریدیم لباسشویی داشتم مادر شوهرم از دوقلو ها داشت میخواست اتوماتیک بگیره به ما گفت شما که تمام وسایل هاتون رو نو گرفتین لباسشویی رو بدین به من من پول میدم شما برید نو بخرید بعد کلی حرف زد که شما برید لباسشویی پیش خرید کنید من دو یا سه روز دیگه پول میدم ماهم بیشتر حقوق رو دادیم برای پیش خرید لباسشویی حقوقمون ۶ م بود که ۴م دادیم بعد همون روز مجبورمون کرد لباسشویی رو براش ببریم گفت نمیتونم با دست لباس بشورم حالا شوهرم زنگزده میگه تمام وام ها عقب افتاده از بانک هروز پیام میدن پول بده که حداقل وام بپردازم میگه ندارم بدم نباید عجله میکردی بابت خرید لباسشویی در صورتی داخل مغازه بازم شوهرم زنگ زد براش گفت من پول ندارم لباسشویی بگیرم شروع کرد به حرف زدن که من تو کارتم دارم پیش خرید کن بیا کارت رو بگیر برو برای خودت واریز کن از اون روز همش می‌پیچوند امشب هم گه اینجوری گفت😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برااین چیزا خودتو عذاب نده ب درک خودش میدونه و پسرش بخای برا همه چی انقد حرص بخوری پیر میشی

آخه من باید با دست لباس بشورم شوهرم میگه میرم پول رو میگیرم قرارداد رو باطل میکنم