2777
2789

ی شاخه گل 🌹

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

حامله ام و اصلا حوصله خرید نداشتم 

ی کیک سفارش دادم فقط برا خرید شمع رفتم اونم چون دخترم جشن دوست داره... مامان و بابامم گفتم بیان خونه ام، چون حتی حال اینک دوتا کیک هم بگیرم نداشتم، ی پلو گذاشتم گفتم کبابم از بیرون بخره 

انشالله سال دیگه ۴ نفری یک جشن خوب میگیرین

ان شاء الله 

من از کار زیاد خسته نمیشم، خونه ام همیشه پر مهمون بوده، همه ی مناسبتای این چنینی تو خونه ی من برگزار میشد خواهرام و شوهر و بچه هاشون، داداشم و خانواده اش! دوستامون 

اما الان دخترم خیلی خیلی وقت میخواد... ی ظرف شستن4 برابر قبل ازم زمان میگیره... 

اذیت نمیکنه فقط میخواد ک باهاش بازی کنم از وقتیم ک از بچه های همسایه جداش کردم مجبورم وقت بذارم