2777
2789

شوهرم مجردیاش خونه خریده خیلی بزرگه یه کمی هم قدیمیه.تصمیم گرفتیم یه واحد جمع و جور آپارتمانی بخریم واسه زندگی کردن چندبار ازم پرسید مطمعنی پشیمون نمیشی 😑

اپارتمانی خوب نیست مجتمع باشه. عالیه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خونه ی ویلایی توی محله ی خوبیه تو ویلایی بمونین بهتره ها 

حالا بعدا انشاالله میتونین روشو بسازین و کم کم نو سازی کنید

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

وای توروخدا اینکارو نکن. خونه ی خودتون رو بازسازی کنید. خونه ی ما آپارتمانی پنج واحدیه ۹۰ متر دوخوابه ولی دلگیره دلگییییررررر 

خونه بابام حیاط داشت باصفا بود آدم روبرو پنجره حیاط ی چای میخورد الان فقط دیوار دور تا دورمون حاضرم برم خونه ی قدیمی ولی حیاط داشته باشه

اول از همسایه هات مطمعن شو 

ما خونه خریدیم بعد از یه مدت از یه روستا یه ایل اومدن شدن همسایه امون ،بچه هاشون دیوونه امون کردن مدام توی راهرو و آسانسور اشغال میریختن و زنگ خونمونو میزدم و فرار میکردن،فرهنگ آپارتمان نشینی خیلی مهمه 

اپارتمانی خوب نیست مجتمع باشه. عالیه

مجتمع عالیه ؟؟😐😐😐 تاحالا بچه ها توی حیاط مجتمع بدو بدو و سروصدا کردن نذارن بخوابی 

یا روزا تعطیل فوتبال بازی کنن 

اصلا مجتمع خوب نیست 

تک بلوک خوبه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"