2777
2789
عنوان

چهارده روزه زایمان کردم طبیعی اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 38 پست
اخی عزیزم چ جرعتی داشتی گذاشتی باز باردار شدی منکه دیگه عمرنننن نمیزارم اگه یروزیم بچه بخام فقط سزا ...

ن من سزارینو دوست ندارم 

میترسم تنم اینقد پاره بشه کلا از بیمارستان‌میترسم شدید

درحاله مرگ باشم میرم بیمارستان وگرنه واسه چیزایه پیش پا افتاده اصن نمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودم خاستم و خودم کردم ک لعنت بر خودم باد،نه بابا بی دردی کجا بود،مردمو زنده شدم تاپیک قبلم راجب ...

عزیزم... اشکالی نداره... اینجوری هنوز زوده ، الان هرمونات بالا پایین شدن از لحاظ روحی داری اذیت میشی... 😃 یه سال دیگه از خودت تشکر میکنی...

منم به خواست خودم طبیعی زایمان کردم ولی با بی دردی ، و بینهایت راضی بودم.... امیدوارم سختیاش زودی یادت بره 😘😍 تو یه مامان فوق العاده قوی هستی اینو همیشه یادت باشه❤️

سلام نازنین جان چطوری ؟فسقلی چطوره ؟ خودت بهتر شدی ؟ این چند وقته همش تو فکرتم کلی دعا کردم زود سر ...

سلام فداتشم خوبی،فسقلی خوبه دیروز ختنه اش کردیم دیگه مرد شده برا خودش😁😍باورت میشه من هنوز بخیه هام نیوفتادن و درد دارن،امروز بیشت و هشت روزه،وقتی میشینم ایقد درد داره ک نگو

اما نسبت ب روزای اول زمین تااسمون بهتره

مرسی از لطفت قشنگ من😍

سلام فداتشم خوبی،فسقلی خوبه دیروز ختنه اش کردیم دیگه مرد شده برا خودش😁😍باورت میشه من هنوز بخیه هام ...

اخی کوچولو🥺😍 ان شااللّه بهترم میشی 

پسر منم بالاخره به دنیا اومد😁😍 چقد استرس این وروجک ها رو کشیدیم 🤦

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اخی کوچولو🥺😍 ان شااللّه بهترم میشی  پسر منم بالاخره به دنیا اومد😁😍 چقد استرس این وروجک ها ...

ای جانمممم مبارک باشه تبریک میگم😍چند روزشه؟

سزارین شدی یا طبیعی اوردی؟

و ب هر روشی اوردی بگو سخت بود یااسون و چقد درد کشیدی