2777
2789
عنوان

چهارده روزه زایمان کردم طبیعی اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 38 پست
هنوز وقت هست. بعدم اونا جذبیه شل میشه همراه با شیتن نیره قرار نیی همشو ببینی... با اب سرم شستشو بشور ...

بهم گفتن با شامپو بچه بشورم خشک کنم با سشوار هرروز اینکارو میکنم

پمادم بهم دادن تا دیروز میزدم اما امروز نزدم و حس میکنم امروز ک پماد رو نزدم بهترم اخه امروز دردی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز وقت هست. بعدم اونا جذبیه شل میشه همراه با شیتن نیره قرار نیی همشو ببینی... با اب سرم شستشو بشور ...

تاامروز ننشستم همش درازکش بودم اما از فردا دیگه مامانم میخاد بره مجبورم پاشم سرپا

جذب شدن... قدم نو رسیده هم مبارک😍❤️.

مرسی عزیز دلم❤️

فردا میخام برم دکتر ایقد زایمان سختی داشتم وحشت دازم از دکتر همش میترسم مثلا برم یا باز بگن نیازه بخیه کنیم یا هرچیزی🥲همش فکرای اینجوری داره عذابم میده

وای چقد میترسم بهم گفته بود ۷ روزه برم ک از شدت درد زیاد نتونسم برم امروز یکم بهتر شدم فردا میرم نک ...

عزیزم من دوبار طبیعی زایمان کردم بخیه های طبیعی جذبی اصلا نترس مراقبت کن میوفته حتما

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
عزیزم من دوبار طبیعی زایمان کردم بخیه های طبیعی جذبی اصلا نترس مراقبت کن میوفته حتما

مرسی گلم

این عادیه که بعد ۱۴روز هنوز نیوفتاده؟

چرا نمیوفتن پس

البته عفونت و اینا فک نکنم کرده باشه چون ن خارش دارم نه بد بو هس خونریزیم 

همه چی عادیه فقط بخیه ها نمیوفتن و هنوز درد دازم امزوز یکم بهترم

مرسی عزیز دلم❤️ فردا میخام برم دکتر ایقد زایمان سختی داشتم وحشت دازم از دکتر همش میترسم مثلا برم یا ...

عزیزم.... نگران نباش... خودت خواستی طبیعی بیاری؟ 

با بی دردی زایمان نکردی ؟ آمپولی ، گازی...؟

اره ب منم گفتن ۷ روز بعد برم ولی ایقد درد داشتم نمیتونسم رو صندلی ماشین بشینم نرفتم 😢فردا میخام برم

اوم نگران نباش چیزی نیست

منم زایمان سختی داشتم۱۲ساعت تو اتاق زایمان بودم

بعدشم رحمم و جا بخیم عفونت شدید کرده بود

از اون موقه۷ سالع میگذره 

و الان دوباره باردارم بهش فک ک‌میکنم تنو بدنم میلرزه

مرسی گلم این عادیه که بعد ۱۴روز هنوز نیوفتاده؟ چرا نمیوفتن پس البته عفونت و اینا فک نکنم کرده باش ...

بله من تا یک ماه بخیه داشتم  فقط مراقبت میخواد که عفونت نکنه خدایی نکرده 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
وای چقد میترسم بهم گفته بود ۷ روزه برم ک از شدت درد زیاد نتونسم برم امروز یکم بهتر شدم فردا میرم نک ...

اصلا درد نداره کشیدنش، از یه طرف سرش و قیچی میکنه، بعد راحت میکشه، اصلا نمیفهمی من منتظر بودم دردم بیاد گفت پاشو تموم شد

عزیزم.... نگران نباش... خودت خواستی طبیعی بیاری؟  با بی دردی زایمان نکردی ؟ آمپولی ، گازی...؟

اره خودم خاستم و خودم کردم ک لعنت بر خودم باد،نه بابا بی دردی کجا بود،مردمو زنده شدم تاپیک قبلم راجب همینه میتونی بخونی چقد زجر کشیدم 

اوم نگران نباش چیزی نیست منم زایمان سختی داشتم۱۲ساعت تو اتاق زایمان بودم بعدشم رحمم و جا بخیم عفون ...

اخی عزیزم

چ جرعتی داشتی گذاشتی باز باردار شدی منکه دیگه عمرنننن نمیزارم اگه یروزیم بچه بخام فقط سزارین