2777
2789
عنوان

جواب این آدما رو چی باید داد

250 بازدید | 31 پست

مامانبزرگم اومده بود خونمون

گفت اگه نمازتو میخوندی و دعا میکردی کارات درست میشد(پشت کنکورم من)

گفتم به نمازه مگه من سال اول هم خیلی بیشتر درس خوندم هم کلی دعا و نذرونیاز کردم قبول نشدم کنکور به پول و تلاش بستگی داره فقط که من با شرایط خانوادم نمیتونم تلاش کنم و پولیم ندارم گفت چی بگم والا نمیدونم

همیشه یچیزی میگن من حرص میخورم بعد میگن نمیدونم هرجور خودت میدونی:/

هربار تصمیم میگیرم توجه نکنم نمیشه 

تیکر کنکوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو نمیخوری ☺️هم حرف شما درسته هم حرف مامان بزرگت نماز و دعا در کنار تلاش و...

من میدونم حرفش درسته

اما وقتی جوابشو میدم نمیتونه مث منی که حرف اونو شنیدم و جواب دادم عمل کنه

ناراحت میشه قهر میکنه به فامیل میگه اگه فردا پس فردا قلبش درد گرفت میگن تو عصبیش کردی

تیکر کنکوره
من بخاطر خانوادم مجبورم همه ی اینا رو انجام بدم نماز حجاب  تازه بدهکارم هستم بهشون

كاراي اجباري هيچ ثوابي نداره جز خشم

شك نكن ازدواج كني كلا همرو ميريزي دور و ميشه هموني كه ميخواي 

عجب صبري خدا دارد
كاراي اجباري هيچ ثوابي نداره جز خشم شك نكن ازدواج كني كلا همرو ميريزي دور و ميشه هموني كه ميخواي&nb ...

اخه تو ازدواجم همین سخت گیریو میکنن

یکی از ملاکای مهمشون اینه که طرف نمازخون باشه:/

تیکر کنکوره
اخه تو ازدواجم همین سخت گیریو میکنن یکی از ملاکای مهمشون اینه که طرف نمازخون باشه:/

هووووووف اين چه ملاكيه مگه هركي نماز ميخونه دزد يا زن باز يا يا نيست

عجب صبري خدا دارد
اخه تو ازدواجم همین سخت گیریو میکنن یکی از ملاکای مهمشون اینه که طرف نمازخون باشه:/

انقد ادم عوضی و رشوه بگیر و مال حروم بخور دیدم که نماز اول وقت میخوند و روزه میگرفت و نذری میداد

همیشه بعضی افراد دیدگاه غلطی درباره مسائل دینی دارن انجام احکام و مسائل دینی روی سلامت روان تاثیر زیادی داره و یکی از انواع هوش، هوش معنویه. این مسائل شرط لازم هستن ولی شرط کافی نیستن. مسلما روح و روان سالم باعث موفقیت میشه البته همه افراد مذهبی هم روان سالم ندارن چون کامل مسائل رو انجام نمیدن دیدگاهشون غلط و گزینشی عمل می‌کنن. موفق باشی