2777
2789
عنوان

تجربه افزایش قد بعد از پریودی

77301 بازدید | 161 پست

سلام خواهش میکنم اگه کسی تجربه افزایش قد بعد از پریودی داره بگه خیلی اعصابم بهم ریخته دخترم ۱۱سالشه و پریود شده دکتر غدد بردم بعد از گرفتن عکس از دستش گفت فقط ۵,۶سانت دیگه می‌تونه رشد کنه صفحه رشدش بسته شده خیلی بهم ریختم ولی نگفت که بعد از این می‌تونه ۵,۶سانت رشد کنه از همین میترسم که دیگه اصلا رشد نکنه قد خودم ۱۶۱و شوهرم ۱۷۵هست دخترم الان ۱۵۳سانته اگه همون ۱۶۰هم میشد خیلی خوب بود براش قرص ارژنین و زینک و آهن گرفتم قصد دارم بفرستمش والیبال و شنا به نظر شما تاثیر داره از لحاظ علمی تو هر سایتی میگردم نا امیدم کردن ولی بعضی ها هم میگن ما بعد پریودی رشد کردیم دیگه نمی‌دونم واسه دلگرمی من میگن یا واقعا رشد کردن شما رو بخدا اگه کسی میشناسید رشد داشته بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین راهکاراتون عالیه،نگران نباش،دکتر از رو عکس سونو تشخیصداده جای رشد داره،مطمئن باش۱۶۰ بیشتر بشه کمتر نمیشه،پودر سنجد با شیر و پودر بادام قبل از خواب بده،شب هم زود بخوابه،فاصله زینک از شیر و شربت آهن دوساعت باشه حداقل،شیر و آهن هم با فاصله بده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تا ۲۰ سالگی معمولا صفحات رشد کامل بسته نمیشن 

ورزش و تغذیه خیلی مهمه 

و خیلی ها قدشون بعد پریود شدن بیشتر از قبلش رشد میکنه 

نگران نباش تو کاری که از دستت برمیادو انجام دادی دیگه بقیشو بسپر به زمان

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور

من نه سالگی پریود شدم.قدم ۱۴۸ بود.الان نزدیک ۱۷۰ هستم.

خواهرمم همینطور یازده سالگی پریود شد.بعدش حدود ۱۵ سانت افزایش قد داشت.اصلا نگران نباش.قطعا بالای ۱۶۰ میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

من ۱۳ سالم بود پریود شدم خیلیییی کوچولو بودم...ولی به مرور قد کشیدم الان قدم ۱۶۷...من دائم از بارفیکس آویزون میشدم و کلاس والیبال هم رفتم خیلیییی تأثیر داشت.درکنارشم کلسیم زیادی مصرف میکردم 

بنظرم اگه اولین پریودیشه ببرش متخصص کودکان تاامپول براش بزنه تاخیرش بندازه

ممنون از پاسخگویی شما نه حدود یکسال هست میشه البته ۹سالگی هم دکتر بردم فقط همین داروها رونوشت بدون اینکه آزمایش بنویسه من گفتم نگرانم پریود بشه قد نکشه گفت نه اون موقع بیشتر قد می‌کشه منم به همین خیال بودم تا جدیدن بردم دکتر گفت نه ۵,۶سانت رشد میکنه،