سلام خواهش میکنم اگه کسی تجربه افزایش قد بعد از پریودی داره بگه خیلی اعصابم بهم ریخته دخترم ۱۱سالشه و پریود شده دکتر غدد بردم بعد از گرفتن عکس از دستش گفت فقط ۵,۶سانت دیگه میتونه رشد کنه صفحه رشدش بسته شده خیلی بهم ریختم ولی نگفت که بعد از این میتونه ۵,۶سانت رشد کنه از همین میترسم که دیگه اصلا رشد نکنه قد خودم ۱۶۱و شوهرم ۱۷۵هست دخترم الان ۱۵۳سانته اگه همون ۱۶۰هم میشد خیلی خوب بود براش قرص ارژنین و زینک و آهن گرفتم قصد دارم بفرستمش والیبال و شنا به نظر شما تاثیر داره از لحاظ علمی تو هر سایتی میگردم نا امیدم کردن ولی بعضی ها هم میگن ما بعد پریودی رشد کردیم دیگه نمیدونم واسه دلگرمی من میگن یا واقعا رشد کردن شما رو بخدا اگه کسی میشناسید رشد داشته بگید
همین راهکاراتون عالیه،نگران نباش،دکتر از رو عکس سونو تشخیصداده جای رشد داره،مطمئن باش۱۶۰ بیشتر بشه کمتر نمیشه،پودر سنجد با شیر و پودر بادام قبل از خواب بده،شب هم زود بخوابه،فاصله زینک از شیر و شربت آهن دوساعت باشه حداقل،شیر و آهن هم با فاصله بده
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من ۱۳ سالم بود پریود شدم خیلیییی کوچولو بودم...ولی به مرور قد کشیدم الان قدم ۱۶۷...من دائم از بارفیکس آویزون میشدم و کلاس والیبال هم رفتم خیلیییی تأثیر داشت.درکنارشم کلسیم زیادی مصرف میکردم
ممنون از پاسخگویی شما نه حدود یکسال هست میشه البته ۹سالگی هم دکتر بردم فقط همین داروها رونوشت بدون اینکه آزمایش بنویسه من گفتم نگرانم پریود بشه قد نکشه گفت نه اون موقع بیشتر قد میکشه منم به همین خیال بودم تا جدیدن بردم دکتر گفت نه ۵,۶سانت رشد میکنه،