2777
2789

من دندونام ارتودنسی هست حالا واسه زانوم ام آر آی نوشتن ،بنظرتون میگیرن ازم؟چون فلز هست تو دهنم شاید گیر بدن ،کسی تجربه داره ؟

بله عزیزم من ام آر آی مغز از دخترم می خواستم بگیرم ، اون نگهدارنده اش تو دهنش بود ، فقط گفتن شاید تو عکس تاثیر بزاره چون از مغزش،بود،  نهایتا گفتن در بیار ، اون وقت صبح ، من دو سه تا دندان پزشکی زنگ زدم گفتم فقط،دکتر خودش ، نهایت اپراتور دستگاه گفت من چک می کنم اگر تو عکس مغز تاثیر نداشت برات می گیرم ، چک کرد گفت اوکی هست و گرفت ،

فکر می کنم چون پا هستی مشکلی نباشخ با این حال زنگ بزن و بهشون بگو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیای شرایط سختی هم داشتم ، و روز قبلش نوار مغز گرفته بودم ، و خسته و کوفته بودم و استرسی وحشتناک بهم وارد شد و الان که این تاپیک رک زدی یادم آمد که چطور در به در دکتر بودم که اون نگهدارنده رو در بیاره ، دختر من دوره ارتودنسی اش تمام شده بود و یک نگهدارنده ثابت فک پایین داره و نگهدارنده متحرک فک بالا 

من خیای شرایط سختی هم داشتم ، و روز قبلش نوار مغز گرفته بودم ، و خسته و کوفته بودم و استرسی وحشتناک ...

من همون شرایط سخت رو واسه زانوم دارم و در ب در دنبال جراح خوب میگردم و دنبال بیمه و...

ممنونم خانمی توکل بر خدا  چرا بیمه تامین اجتماعی ام ولی دنبال تکمیلی هستم

انشالله که جور می شه ، بگرد اگر گروهی بالای ۱۰۰۰ نفر باشه خیای خدمات بهتری داره ، احتمال داره بعضی از دفاتر بیمه داشته باشن ، در نهایت خود بیمارستان های تامین اجتماعی هم بیشتر خدماتشان رایگان هست .