مادرشوهر من کلا یه جور مقایسه ای حرف میزنه و از خانواده و فامیل علی الخصوص بچه هاشون تعریف می کنه انگار منظورش اینه ما بهتر باهوش تر وخوشگلتر از شما هستیم 😐😐😐 بعدم میدونم بچه ام که به دنیا بیاد هرچی خصوصیت خوب داره وصل می کنه به خودشون هرچی خصوصیت بده وصل می کنه به من و خانواده ام حقیقتا چگونه میشه بی خیال بود و حرص نخورد چیزی نگفت ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر شوهر من ک گفت من همیشه از خدا خواستم عروس ها و نوه هام زیاد خوشگل نباشن ک چشم نخورن😁 رسما ر...ی..د ب هیکلمون ولی من خیچ جام نگرفتم. همون ی بار بود البته
منم سر بچه ی اولم خیلی حرص میخوردم ولی العان میگم چقدر الکی اعصابمو خورد کردم.مثلا پسر من خیلی شبیه من بود میگفتن شبیه بچه ی پسر عموی بابای همسرمه😂خیلی بدم میومد اون موقع
خدا سلامت داره زن داداشم اخلاقای خوب زیاد داره یه اخلاق بدش اینه که همه چیزای بد بچه هاش را میچسبونه به ما ای حرصم میگیره خودش دو برابر منه به پسرش میگه رون هات عمه رفته هزار بارم تا حالا گفته یه بار گفتم اره عمه دورت بگردم مامانت که رون نداره بمیرم برات که عمه رفتی
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر