2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینطوریه؟

330 بازدید | 17 پست

مادرشوهر من کلا یه جور مقایسه ای حرف میزنه و از خانواده و فامیل علی الخصوص بچه هاشون تعریف می کنه انگار منظورش اینه ما بهتر  باهوش تر و‌خوشگلتر از شما هستیم 😐😐😐  بعدم  میدونم بچه ام که به دنیا بیاد هرچی خصوصیت خوب داره وصل می کنه به خودشون هرچی خصوصیت بده وصل می کنه به من و خانواده ام  حقیقتا چگونه میشه بی خیال بود و حرص نخورد چیزی نگفت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدلشونه🤣

خانواده شوهرم اصرار دارن پسرم شبیه شوهرمه

ولی دوستام واطرافیان میگن شبیه خودته بیشتر

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خدا سلامت داره زن داداشم اخلاقای خوب زیاد داره یه اخلاق بدش اینه که همه چیزای بد بچه هاش را میچسبونه به ما  ای حرصم میگیره خودش دو برابر منه به پسرش  میگه رون هات  عمه رفته هزار بارم تا حالا  گفته یه بار گفتم اره عمه دورت بگردم مامانت که رون نداره بمیرم برات که عمه رفتی 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خدا سلامت داره زن داداشم اخلاقای خوب زیاد داره یه اخلاق بدش اینه که همه چیزای بد بچه هاش را میچسبونه ...

😂😂😂وای چه بد

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏

محلش نذار اتقدر میگه خسته میشه این جور وقتها نه تایید کن حرفش رو و نه رد کن

عین ماست نگاش کن بعدش خودت رو مشغول یه کاری بکن تی وی نگاه کن برو دستشویی اب بخور گوشیت رو نگاه کن انگار چیزی نشنیدی