بیشتر مواقع خونه ما میاد نهار میخوره من سه تا بچه دارم یه هفته بچم سرما خورده بود کلا شبش هم اینجا بودن خلاصه من دیشب جلو همسرم گفتم مامان من میخوام برم بیرون گوشیمو اپدیت کنم بچه ها پیشتون نهار هم میام گفتم ببینم چی میگه هی من من کرد خلاصه سر و تهشو هم آورد تا صبح من وسایل غذا رو در آوردم دیشب هم اصلا نخوابیدم گفتم شاید نگه که نهار بیا منم غذا بزارم بیرون که درست کنم همین هم شد زنگ زد ولی هیچی نگفت منم چیزی نگفتم دوباره تماس گرفت که بیام نهار یا نه با خواهرش البته دیگه منم چیزی نگفتم گفتم بیاید خلاصه این شد خانم رو مبل چرت میزنه منم تا الان غذام طول کشید تا درست شد دست یه سیاه وسفید هم نمیزنه ، به نظرتون کارش درسته یا نه؟ اصلا خودش هیچوقت دعوت نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخیر درست نیست وقتی شما میگی کار داری وظیفه ایشون بود به شما بگه که بیاید خونه ما نه که با خواهرش ب ...
چی بگم داغ دلم تازه میشخ یکی رومیشناسم مادرش نهار شام میده به دخترش و دامادش و نوش ولی من آرزو دارم مادرم برام غذا درست کنه البته نه اونجوری نه اینجوری