2777
2789
عنوان

به نظرتون رفتار مادرم درسته؟

272 بازدید | 15 پست

بیشتر مواقع خونه ما میاد نهار میخوره من سه تا بچه دارم یه هفته بچم سرما خورده بود کلا شبش هم اینجا بودن خلاصه من دیشب جلو همسرم گفتم مامان من میخوام برم بیرون گوشیمو اپدیت کنم بچه ها پیشتون نهار هم میام گفتم ببینم چی میگه هی من من کرد خلاصه سر و تهشو هم آورد تا صبح من وسایل غذا رو در آوردم دیشب هم اصلا نخوابیدم گفتم شاید نگه که نهار بیا منم غذا بزارم بیرون که درست کنم همین هم شد زنگ زد ولی هیچی نگفت منم چیزی نگفتم دوباره تماس گرفت که بیام نهار یا نه با خواهرش البته دیگه منم چیزی نگفتم گفتم بیاید خلاصه این شد خانم رو مبل چرت میزنه منم تا الان غذام طول کشید تا درست شد دست یه سیاه و‌سفید هم نمیزنه ، به نظرتون کارش درسته یا نه؟ اصلا خودش هیچوقت دعوت نمیکنه 

پدرتون فوت شدن؟

نه بنظرم درست نیس اقلا اگر کمک دستت بودن اره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت خسته اس خسته😮‍💨

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بله پدرم هستن اونم جریانات خودش رو داره مثلا بدون چیزی میره سر وقت یخچال بییینه چی دارم چی ندارم&nbs ...

بنظرم بهتره تو بری یه مدت اونجا 

اخه کدوم مادری خودشو دائم دعوت میکنه خونه بچه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یعنی رفتارش درسته ؟

ن شما خودت احتیاج به کمک داری 

حداقل بگو بچه های من کوچیک اسباب بازی ها روی زمین هست خونه به هم ریخته دیده میشه مهمون نیار من خجالت می مشم

ن شما خودت احتیاج به کمک داری  حداقل بگو بچه های من کوچیک اسباب بازی ها روی زمین هست خونه به ه ...

چه کنم اصلا درک ندارن خسته شدم از زندگی کردن من دارم غذای هفت نفرو میدم 

نخیر درست نیست وقتی شما میگی کار داری وظیفه ایشون بود به شما بگه که بیاید خونه ما نه که با خواهرش ب ...

چی بگم داغ دلم تازه میشخ یکی رو‌میشناسم مادرش نهار شام میده به دخترش و دامادش و نوش ولی من آرزو دارم مادرم برام غذا درست کنه البته نه اونجوری نه اینجوری 

چی بگم داغ دلم تازه میشخ یکی رو‌میشناسم مادرش نهار شام میده به دخترش و دامادش و نوش ولی من آرزو دارم ...

اره حق داری عزیزم

ادم با مادرش رفتو امد نکنه پس با کی بکنه

ولی دیگه ازش انتظار نداشته باش ک اذیت نشی 

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩