2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاین

146 بازدید | 20 پست

من۱۶ سالمه میخوام امروز با پدرم صحبت کنم (مادر ندارم) که برم گوشواره هامو بفروشم و واسه خودم خرج کنم بینیمو لیفت کنم اگه شما تو این شرایط بودین دخترتون چطوری باهاتون صحبت میکرد راضی میشدید؟

لطفا نصیحت و اینا نکنید ک زوده و فلان من الان دلم میخواد شاید در اینده اگه این کارو کنم دیگه هیچ لذتی واسم نداشته باشه لطفا راهنماییم کنید خیلی وقته منتظرم اجازه بده امروز دیگه تصمیم گرفتگ هر طور شده راضیش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام نصیحت کنم اما کاش گوشواره میفروختی کتاب میخریدی واسه کنکور میخوندی و به درآمد میرسیدی اونوقت هر کاری دلت میخواست انجام میدادی

اگه جای پدرت بودم به شرطی که هدف و آینده ات اولویتت باشه و بشینی واسش تلاش کنی اجازه میدادم..اما هدف مهمه تو این سن اینو خواهرانه گفتم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
نمیخوام نصیحت کنم اما کاش گوشواره میفروختی کتاب میخریدی واسه کنکور میخوندی و به درآمد میرسیدی اونوقت ...

بهش گفتم اگه بذاری انجام بدم معدل ترم اولم قول میدم بالای ۱۸ باشه اونم قبول نکرد منم انگیزه ای نداشتم واسه درس خوندن

اخه طلا ک ب دردم نمیخوره عوضش ب ارزوم میرسم

عزیزم یکم بگذره از سرت میوفته این اسمش آرزو نیست بنظره من دوسال دیگه یاده طلات میوفتی و فقط حسرت میخوری نگهدار واسه جهیزیه دانشگاه یا چیزای مهم تر بفروشش باااااز خودت می‌دونی 

جلوش گریه کن شاید راضی بشه این گریه روش من بود😐

❤️‍🩹
عزیزم یکم بگذره از سرت میوفته این اسمش آرزو نیست بنظره من دوسال دیگه یاده طلات میوفتی و فقط حسرت میخ ...

راضی نمیشه دلش از سنگه واسه اونام خدا بزرگه عزیزدلم اصن شاید همین فردا من مردم باید این ارزو رو ببرم تو قبر؟

بهش گفتم اگه بذاری انجام بدم معدل ترم اولم قول میدم بالای ۱۸ باشه اونم قبول نکرد منم انگیزه ای نداشت ...

الان بینی واست مهمه و بعدا میگی ای کاش درس میخوندم 

انگیزه باید آینده ات باشه 

باباها میترسن دخترا به راه کج برن 

میترسن دیگه درس نخونن و آینده شون خراب بشه

من بهت حق میدم سعیتو بکن راضی بشه اما یه هدف مهمتر هم داشته باش 

موفق باشی  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم