nasrinnasrin مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 209 عنوان شما چی کار میکردین 68 بازدید | 6 پست اگه شما ۴ بار زنگ میزدید خونه ی خواهر شوهر میخواستید عید دیدنی برید هربار یه مشکلی داشت چیکاررمیکردید 1401/11/16 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari1414 عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 161 مشخصه نمیخواد بری خونش . دیگه زنگ نمیزدم خودمو کوچیک نمیکردم خانوم مهندس عاشق هنر
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39766 صبرمیکنم تاهروقت شرایطشون جوربود خووشون زنگ بزنن ماهااینطوری هستیم که اگه یکی بخوادبیادخونمون ومامشکلی داشته باشیم که نتونیم همون روزپذیراشون باشیم ،توی اولین فرصتی که تونستیم زنگ میزنیم میگیم بیان راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nasrinnasrin مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 209 اما من رفتم اما ناراحت بودم اونم هی میگفت چرا قیافه گرفتی همش میگفت خونه خواهر شوهرت اومدی اینطوری هستم البته با داد و بیداد
tinaasg عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 4782 همون یه بار که زنک میزدم احترام کذاشتم کافی بود دیگه به دفعه دومی نمیزاشتم بکشه خودش اگه زنگ میزد میرفتم نه که هیچی من احتراموو گذاشته بودم