2777
2789
عنوان

لعنت به همسایه بی ادب و فرهنگ😑

370 بازدید | 17 پست

ما یه همسایه داریم 

مرده طوری که بقیه گفتن از بس هیز بازی درآورده زنش طلاق گرفته 

یه پسر کلاس۶ داره 

من دو ساعت پیش اومدم خونه توی کوچه دیدمش داشت فوتبال بازی میکرد 

باباش با یه دختره سوار ماشین شد😶

بهش گفت بمون توی کوچه ما عصر میایییمممممم

یعنی دوست دارم خفش کنم مرده رو 

خیلی خودشو بالا میگیره و فحاشی می‌کنه...

از پارتی های که میگیره نگممممم  براتون 

از اینکه خونه از پایکوبی اونا میلرزع😑

بعد پسرشم تربیتش درست نیست و پر روعه یه بار دلم براش سوخت اوردمش خونه گفتم خوراک گوشت با برنج میخوری؟گفت این چیه دیگه من حتما زرشک پلو با مرغ میخواااام🤔

و زد چند تا از مجسمه ها رو هم شکوند با توپ

پدرش نصفه شب اومد دم در گفت محمد بدو بریم خونه گفتم شما درک نمیکنید مردمو؟دفعه بعدی دلم نمیسوزه براش!

بعد من تازه با تاپ شلوارک نشسته بودم توی پذیرایی در مثل اینکه خوب بسته نشده بود😑

اومد داخل گفت می‌خوام بمونم اینجا تا بابام بیاد زود میاد بهم غذا مبدی؟

مامانم گفت برو بشین مگه نمیگی زود میاد گفت نه گفت میرم عصر میاااام!

منم اومدم توی اتاق با اخم  و عصبانیت 

داشتم غذا میخوردم کوفتم شد 

خداشاهده روی اینو دارم برم چند تا چیز بار همسایمون کنم که شوتت میکنم بیرون از این ساختمان 

مستأجره😏

صاحب خونش گفت قول داده دی ماه بره پیام داده بابام که تمدید کرد برای دوساااال🤨

بگید چکار کنم 

حیف دلم نمیاد بچه رو توی این سرما بیرون ببینم وگرنه اصلااااا نمی‌داشتم بیاد داخل 

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بعد باباعه در حیاط و خونه رو هم قفل کرده بود روی بچه🤔

زنگ یکی از همسایه ها رو زده بود که اومد داخل ساختمان

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

مامانه خودش بچه رو ول کرده؟ یا دادگاه حصانت رو داده به پدره؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانه خودش بچه رو ول کرده؟ یا دادگاه حصانت رو داده به پدره؟

من که از زندگیشون سر در نمیارم😑

پدر مادره هر هفته یه بار میاد میبرش شب میارس

بعد باباعه در حیاط و خونه رو هم قفل کرده بود روی بچه🤔 زنگ یکی از همسایه ها رو زده بود که اومد داخل ...

ینی خودش میره خونه بچشو پرت میکنه بیرون؟

پارسایی است در آنجا که تورا خواهند گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است.
ماهم بخاطر یه سری مسائلی که همسایه ها دارن و رعایت نمیکنن قراره بعد از عید خونه رو بفروشیم بریم یکم ...

ما هم فکرمون اینه بریم به جای دیگه یگررکردبم بین کلی دیوانه

بچه عزیزم تربیت نشده مامان بالاسرش نیست ،بابای کثافتشم که مشخصه چکارست خودشم که ازصبح توکوچه است انتظار داری بهتربفهمه سعی کن راهنماییش کنی

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

وای زنگ بزن پلیس گزارش بده چه مردیکه پررویه

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ینی خودش میره خونه بچشو پرت میکنه بیرون؟

به خدا قسم 

اینطور شنیدم من 

و دیدم باباعه درو بست😑

بعد معلوم بود دختره که نشسته توی ماشین دختر جالبی نیست

خدایا زندگی هیچ کس اینطوری نشه...

وای زنگ بزن پلیس گزارش بده چه مردیکه پررویه

قطعا همین کارو میکنم 

نمیذارم آسایش برامون نذاره اشغال

من که از زندگیشون سر در نمیارم😑 پدر مادره هر هفته یه بار میاد میبرش شب میارس

اگه جریان این بوده که بچه رو از مادرش گرفته به راحتی میتونه با اثبات فساد اخلاقیش حضانت رو سلب کنه ازش اون پسر تو دست اون مرد فاسد بار میاد اگه این وضع ادامه پیدا کنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اگه جریان این بوده که بچه رو از مادرش گرفته به راحتی میتونه با اثبات فساد اخلاقیش حضانت رو سلب کنه ا ...

دلم براشون میسوزه 

یه خواهر ۴ ساله هم داره اونم همیشه تنها خونست 

از پنجره وقتی داداشش توی کوچست داد میزنع داداشی میترسم بیا پسره نمیره🥺

قطعا همین کارو میکنم  نمیذارم آسایش برامون نذاره اشغال

خوب کاری میکنی گزارششو بده بفهمه دنیا دست کیه ولی نذار بفهمه تو زنگ زدی پلیس 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️