2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر توضیح میدین عزیز؟

اره موثزه.یعدشم شرط بزار برای برگشتت چیزی بزنه به نامت یا حق حضانت و طلاق رو ازطش بگیر الکی برنگرد.با یک وکیل مشورت کن تو اینترنت سرچ کن سوال بپرسی نمیخواد هزینه هم بدی

یعنی میتونه دلیل بر عسر و حرج باشه و دادگاه نیازی به رضایت مرد برا طلاق نداشته باشه؟ چون شوهرم به ط ...

اون طلاق میشه طلاق غیابی بگو تو عسر و حرجی و گزارش پلیسم ببر حله...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
طلاق اخرین راهه اصلا بهش فکر نکن با مشکلات بجنگ و دنبال راه حل باش

اگر اون آدم راضی بشه خودشو تغییر بده آره میشه زندگی کرد ولی وقتی نخواد و ادامه بخواد همینجوری بده طلاق 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اره موثزه.یعدشم شرط بزار برای برگشتت چیزی بزنه به نامت یا حق حضانت و طلاق رو ازطش بگیر الکی برنگرد.ب ...

فقط به همین تعهد دادن راضی شد،بقیه موارد رو قبول نکرد حق طلاق و...