2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست
و هدفش؟

دعوا انداختن بین همه توهین به مقدسات.نکاه کنید هیچ کس حرفشو باور نکرده چند نفر گفتن مرده و چند نفر گفتن دروغ 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

من اینجا از شما دعا خاستم نه لعنت.ببخشید درد و دل کردم حالم خوب نبود تا اینکه شوهرم زنگ زد.به کی میگ ...

اسی الان شوهرت زنگ زد حالت خوب شد؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا از شما دعا خاستم نه لعنت.ببخشید درد و دل کردم حالم خوب نبود تا اینکه شوهرم زنگ زد.به کی میگ ...

میدونی دوست عزیز اخیرا شایع شده عده ای دنبال جا انداختن چند همسری هستن، الان کاربرا در مورد شما هم این فکر رو میکنن. 

واین نیز بگذرد....

خدا بنده ها و مخلوقاتش رو بهتر میشناسه من صرفا با این موضوع دستورات الهی رو نمیتونم زیر سوال ببرم چو ...

میدونی خدا خودش هم گفته ، تعالیم منو با عقل بفهمید و درک کنید نه اینکه صرفا بپذیرید

محبوب ترین مخلوقش هم عقله

و این یکی از موضوعاتیه که هیچ جوره با عقل نمیتونم کنار بیام باهاش هیچ جوره

امیدوارم این مسئله یه روزی منو بی دین نکنه. :)

ببین مطالعه کم از منابع معتبر

زمانی که شما به یقین نرسیده باشی یا اطلاع کافی نداشته باشی همچین شبهه ای مطرح می شه 

ولی وقتی اطلاع داشته باشی مطالعه کنی دیگه سر خم نمی کنی و ایمانت حفظ می کنی 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

ببین اماما از امام حسین به بعد یکی دوتا همسر بیشتر نداشتن  تازه اونم مثله امام جواد که یکیشون نفوذی بوده 

البته از اینترنت تحقیق کردم نمیدونم چقد موثقه ولی کلا الگوی ثابت نداشتن 

یا همین صیغه و ازدواج مجدد یه وقتی باعث تحکیم خانواده میشه وقتی باعثه تهدید بشه و خانواده رو سست کنه نباید انجام داد 

در ضمن به همسرت بگو تو دین بحث اجرتالمثل و مهریه و اینام هست میخای منم اینارو عمل کنم

کلا مردا گرایش به این کار دارن حق و حقوق زنشونم نمیدن یوهو برا ما دیندار میشن

امیدوارم این مسئله یه روزی منو بی دین نکنه. :)

منم تو این تاپیکم اصلا هم از دین و پیامبرم سرد نمیشم عزیزم چون اعتقادم اینه مردای این زمونه خاک پای پیامبر هم نمیشن

بعدش هم شوهر استارتر هوسشو به پای دین نذاره  

اون زنها رو مگه دورادور نمیتونستن کمک کنن؟ بهشون پول بدن یا هرچی نیاز داشتن حتما نیاز نبوده بگیرنش ...

خب قبلا که کارت به کارت نمیشده انجام داد..🤭باید حضوری رفت و آمد میشده اعراب هم تعصبی بودن قانع شدی یا نه؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
دعوا انداختن بین همه توهین به مقدسات.نکاه کنید هیچ کس حرفشو باور نکرده چند نفر گفتن مرده و چند نفر گ ...

هر چی گقتم عین واقعیته.الان دارم به بچم شیر میدم هفت ماهشه.قسم به این لحظه و قسم به صاحب نامش که همه چی واقعیته.دعا کنین برام که صبور باشم

میدونی خدا خودش هم گفته ، تعالیم منو با عقل بفهمید و درک کنید نه اینکه صرفا بپذیرید محبوب ترین مخلو ...

مگه بقیه ی دستورات رو تونستین با عقل بپذیرین؟

مثلا ما الان مسح پا داریم در قرآن اومده جلوی سر و روی پاها رو مسح کنید. چرا نگفته زیر پاها رو مسح کنین؟!

واین نیز بگذرد....

نیاز بوده چون اگر نمی شده  به پیامبر و امام اون زمان تهمت هوسرانی می زدن  ارتباط نامشروع ...

خب شبانه کمک میکردن

مثل اما علی

که مخفیانه کمک میکرد.

خب فرهنگ بوده ولی فرهنگ اشتباهی بوده

فرهنگ اشتباه رو باید باهاش برخورد کرد

نه اینکه ادامش بدن

الان به لحاظ اعتقاد دینی ، رابطه دخترو پسر(دوست دختر و دوست پسر) اشتباهه. ولی الان تقریبا فرهنگ شده. مگه منی که مقیدم با این موضوع مقابله نمیکنم؟

پس چرا اون زمان جلوی فرهنگ اشتباه رو نمیگرفتن؟ چرا ادامش دادن؟ حتی امام هامون؟

جدای از اون

حتی قرانم اورده! که اگه میتونید عدالت رعایت کنید چندتا زن بگیرین!!! خدایا چی بگم اخه؟؟؟

بگو شما مثل اماما با زنت رفتار کن تا برسیم به اونجا بگو یه نوکر برام بیار طبق دین من فقط باید بخورم و بخوابم و فقط برای خودم غذا آماده کنم و ...

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.