2777
2789
عنوان

کار احمقانه پدرشوهرم😭آبرومو برد

9997 بازدید | 135 پست

سلام دوستان حدود ۱۷ روز پیش سر ظرف نشستن من مادرشوهرم داد و هوار راه انداخت منم وسایلامو جمع کردم رفتم خونه بابام. توی این ۱۷روز هیچ زنگ و تماسی از طرف هیچ کدومشون نداشتم تا اینکه دیروز سرزده پدرشوهرم اومد خونمون و نشست جلو کل خونوادم و زنداداشم از سیر تا پیاز زندگیمون تعریف کرد خلاصه رید روشوهرم و خودم. تا دیروز خونواده ام از هیچی خبر نداشتن من هیچ وقت هیچی بهشون نمیگفتم حتی این ۱۷روز رو به بهونه مریضی پسرم بقیشم رفته بودیم مسافرت گذروندم.من دیشب به شوهرم رنگ زدم گفتم پدرت از روزی که به دنیا اومدی تا الان اومد تعریف کرد وحشتناک حالش بد شد میگه اومده ابرومو برده تا صبح هیچ کدوممون نخوابیدیم. پدرشوهرمم تازه دلخوره که چرا به شوهرم گفتم و تنور داغ کردم. مردک من دیگه ابرو ندارم جلو زنداداشم. اون یپا غریبه هس و منتظر سواستفاده و دهن لق.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چی گفته که میگی ابرو برده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

شوهرت جا اینکه از دست باباش ناراحت بشه چرا نیومد ۱۷روز زن و بچشو جم کنه ببره ؟اونم باهاتون بوده اونجا مگه ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

با پدر شوهرت تو ی خونه زندگی میکتی؟

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

یعنی رفتی شوهرت بهت زنگ یاپیام نداد برگرد یا نیومد دنبالت ت رفتی خودت بهش زنگ زدی و تاصبحم نخابیدید عجب

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
شوهرت جا اینکه از دست باباش ناراحت بشه چرا نیومد ۱۷روز زن و بچشو جم کنه ببره ؟اونم باهاتون بوده اونج ...

نه اون خونه باباشه. منم خونه بابام. ما تو غربت بودیم بعد ۴سال اومدیم الان ۲ماهه که نصفش خونه پدرم بودیم نصف خونه پدرشوهر. خونمون این هفته اماده هس