2777
2789
عنوان

این پسره الان قصدش چیه با من

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 230 پست
مم باید از اول رو نمی‌دادم اینطوری نمیشد  راست میگین همون تموم شه بره کارش اگ واقعا خواست ب قو ...

آفرین ببین اون شعر محبوب همه باش معشوق یکی

من نگفتم یکی ازروفسورا ک اسمش حضورذهن ندارم گفته

خب ازتجربه وسوادبالایی داشته گفته ک ماتجربه نداریم بفهمیم وبدونیم خدایی نکرده گول نخوریم

آفرین ببین اون شعر محبوب همه باش معشوق یکی من نگفتم یکی ازروفسورا ک اسمش حضورذهن ندارم گفته خب ازت ...

دقیقا همینه نمیدونم چطور خام شدم و باهاش حف زدم 

درسته واقعا هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💎تــــوی کلاس درس خــــدا؛

اونـــی که ناشُکـــــری میکنه رَد مـیشه!

😱اونــی که نــــاله میکنه تجــــدیـد میشه!

😊اونــی که صَبــــر میکنه قبـــــول میـشه!

😍اونــی که شکُــــرمیکنه شاگردمـمتـــازمیـشه!

۲

❤️دعـــا میکنم شـاگردان مـمـتــاز 💪خـــدا بـاشیـد...

🙏شمـــا هـم دعـــا کنـید هـمـکـــلاس بـشیم

نه فک نکنم متاهل باشع چون شبا تا دیر موقع به من چت میکن شایدم باشع چون پریشب بدون هماهنگی زنگش زدم ب ...

عزیزم اگ احتمال میدی متاهله توروخدا کات کن... بخدا اون زن اگ بفهمه داغون میشه من زخم خوردم کلی هم اون دخترونفرین کردم 😭

عزیزم اگ احتمال میدی متاهله توروخدا کات کن... بخدا اون زن اگ بفهمه داغون میشه من زخم خوردم کلی هم او ...

فعلا ک باهاش قهرم و بلاکش کردم بعدم نمیدونم ک زن دارع یا نع اگع زن دارع چجوری میتونه تا دیر موقع با من چت کن 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
فعلا ک باهاش قهرم و بلاکش کردم بعدم نمیدونم ک زن دارع یا نع اگع زن دارع چجوری میتونه تا دیر موقع با ...

به راحتی عزیزم... خیلی کثیف شدن مردا... اگه زنشون اعتراض کنه یا بخاد پیششون بشینه کتکش میزنن... زنه بیچاره هم جرات نمیکنه نزدیک بشه خدا لعنت کنه همچین مردایی