من با یه پسری آشنا شدم و در دوره آشنایی هستیم دیروز گفت عروسی یکی از اقوامشونه و ظهر رو نیست بعد ساعت ۷ و خورده پیام داد منم مسلما ناراحت بودم ک اون مدت ک پی نداد اصلا نگرانم نبود سرد جواب دادم بعد دیدم اصلا جوابمو نمیده نمیدونم الان چیکار کنم من خوشم نمیاد از دیر جواب دادن اما اون میگف مشتری داره و کار داره نمتونه زود جواب بده توی برنامه ها هم اصلا خیلی کم آنلاینه بهمین خاطر فقط پیام مستقیم ب من میگ نمیزاری بهم دست بدیم منم میگم ک نامحرمی و نمیشه الان قصد این پسر چیه واقعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزمزمه خودش اوایل خیلی پافشاری کرد منم فک کردم ک پسر خوبیه حتما میخواد گفتم حف بزنم جهت آشنایی اگ خو ...
بنظرم هیچ حسی بهتر از ارامش نیس تو ی رابطه وقتی باش اون حس و حال خوبو نداری بیخیالش شو ... ب هر حال ارزو میکنم با هرکی قراره باشی لیاقتتو داشته باشه و به هم برسین و عاااشق هم باشین 🙂❤️
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
ببین مثلا من یکیو دیدم خوشم اومده اول بش یه چراغ سبز(ب هر طریقی)نشون میدم جواب داد چ بهتر ومیرم ب مرادم برسم وقتی رسیدم حتی نیمه کاره دگه سردمیشم نه که من هرکی باشه سردمیشه ولی اگه ب مرادم نرسم حتی اجازه صحبت هم ندی بهم همخوشم میادهم بیشترمیخام بدستت بیارم مجبورمیشم ازراهش واردشم خب میرم سراغ بزرگترت (خانوادت)حتی خودم نرم یکیومیفرستم ک صحبت کنه قراره خاستگاری بزاره ودگه مراحل بعدی پیش بره
ن جواب بده ن خدایی نکرده ناسزا یا بدبگی البته اینو همون باراول میکردی ولی خب حالام دیرنشده امیدش ب ...
باشه پس جوابشو میدم کاش از اول میگفتم همین حرفتونو ب اینجا نمیکشید اگ پیام داد میگم ک اقدام کن اگ ن ک تموم شه چون مطمئنم هرجور شده امروز پیام میده یا هم منو میبینه