2777
2789
عنوان

این پسره الان قصدش چیه با من

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 230 پست
عشق بت آزادی میده وهمینجورهسی قبولت داره ومیخوادتت ولی هوس دائم کنترلت میکنه میخادازت فردموردایده ا ...

متاسفانه حق با شماست اگ میخواست ک حرف هامو قبول میکرد ارزش قائل میشد ک متاسفانه ندیدم در اون 

حتما میاد میگ پیام نیومد ب من میدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزمه خودش اوایل خیلی پافشاری کرد منم فک کردم ک پسر خوبیه حتما میخواد گفتم حف بزنم جهت آشنایی اگ خو ...

بنظرم هیچ حسی بهتر از ارامش نیس تو ی رابطه وقتی باش اون حس و حال خوبو نداری بیخیالش شو ... ب هر حال ارزو میکنم با هرکی قراره باشی لیاقتتو داشته باشه و به هم برسین و عاااشق هم باشین 🙂❤️

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
بنظرم هیچ حسی بهتر از ارامش نیس تو ی رابطه وقتی باش اون حس و حال خوبو نداری بیخیالش شو ... ب هر حال ...

درسته وقتی ک شک دارم بهش نمیدونم دیگ با رفتاراش این حس رو ب من میده و حس ناجوری ب من دست میوه نسبت ب خودش بهتره ک تموم شه 

مرسی عزیزدلم همچنین❤

درسته وقتی ک شک دارم بهش نمیدونم دیگ با رفتاراش این حس رو ب من میده و حس ناجوری ب من دست میوه نسبت ب ...

اصلا اجازه صحبت باش نده کسی واقعاعاشق باشه میدونه چطور وازچه راهی واردبشه

اصلا اجازه صحبت باش نده کسی واقعاعاشق باشه میدونه چطور وازچه راهی واردبشه

الان زنگ بزنه یا پیام بده جوابشو ندم دیگ یا هم جواب بدم و ردش کنم؟

مسیر دانشگاه منم از سمت مغازه اوناس ب هرحال میبینه منو 

ببین مثلا من یکیو دیدم خوشم اومده اول بش یه چراغ سبز(ب هر طریقی)نشون میدم جواب داد چ بهتر ومیرم ب مرادم برسم وقتی رسیدم حتی نیمه کاره دگه سردمیشم نه که من هرکی باشه سردمیشه ولی اگه ب مرادم نرسم حتی اجازه صحبت هم ندی بهم همخوشم میادهم بیشترمیخام بدستت بیارم مجبورمیشم ازراهش واردشم خب میرم سراغ بزرگترت (خانوادت)حتی خودم نرم یکیومیفرستم ک صحبت کنه قراره خاستگاری بزاره ودگه مراحل بعدی پیش بره

الان زنگ بزنه یا پیام بده جوابشو ندم دیگ یا هم جواب بدم و ردش کنم؟ مسیر دانشگاه منم از سمت مغازه او ...

ن جواب بده ن خدایی نکرده ناسزا یا بدبگی

البته اینو همون باراول میکردی ولی خب حالام دیرنشده امیدش ب خدا

نهایت بگی من اجازم دست بزرگتراس دگه واقعابخوادمیفهمه چیکارکنه

ببین مثلا من یکیو دیدم خوشم اومده اول بش یه چراغ سبز(ب هر طریقی)نشون میدم جواب داد چ بهتر ومیرم ب مر ...

مم باید از اول رو نمی‌دادم اینطوری نمیشد 

راست میگین همون تموم شه بره کارش اگ واقعا خواست ب قول شما ک میاد اگ ن ک هیچی از من کم نمیشه 

باید پای بزرگترا وسط باشه بین خود ک هیچی نمیشه کلا از روی حرص و طمع میان

ن جواب بده ن خدایی نکرده ناسزا یا بدبگی البته اینو همون باراول میکردی ولی خب حالام دیرنشده امیدش ب ...

باشه پس جوابشو میدم کاش از اول میگفتم همین حرفتونو ب اینجا نمی‌کشید  اگ پیام داد میگم ک اقدام کن اگ ن ک تموم شه  چون مطمئنم هرجور شده امروز پیام میده یا هم منو میبینه