2777
2789
عنوان

این پسره الان قصدش چیه با من

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 230 پست
واقعا مشخص نیس؟!! یا داری خودتو گول میزنی؟!! کسی ک ن برات ذوقی داره همش بهونه داره بعدم میگه دلیلش ...

فک کنم دارن خودمو گول میزنم 

هرموقع میخواد پیام میده ب من اصلا از قبل نمی‌گفت ک عروسی داریم یهو صبح گفت ن میریم عروسی اونم پسرخاله دیگ اینقدر براش مهم نیستم ک تا روزش نمیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی خام هستی برای رابطه و سنت کمه درسته ؟

بزرگ تر که بشی دیگه اینقدر رو سریع جواب پیام دادن حساس نمیشی 

به هر حال بیکار که نیست تمام مدت آنلاین باشه یا خیلی سریع بخواد جواب بده خوبه اطلاع داده که عروسی اقوام هم بوده 

راجبه دست دادن و ... هم با هرکی دوست بشی این جریان ها هست 

پس بهتره اینقدر زود وارد این مسائل نشی تا بزرگ تر بشی .

قصدش که مشخصه چیه ولی چرا باید نگرانت بشه؟😂😑😑😑😑 مگه لب مرز نگهبانی وایسادی؟😑😑😑😑

خب من نگرانش میشم میخوام اونم نگران من باشه اما فک کنم لیاقتشو نداره

خب من نگرانش میشم میخوام اونم نگران من باشه اما فک کنم لیاقتشو نداره

نگران چی میشی؟چرا درکت نمیکنم😑

مگه جنگ میرین

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
دقیقا اینم اولش همینجوری بود ولی الان دیگه نع 

بهم میگ ک میخوام اولین نفری باشی ک بهم دست میدیم اینا بعد هم میگم ن پافشاری میکنه تا دیروز دنبالم میفتاد الانم جوابمو نداده  میرم دانشگاه میگ ببینمت آخ چرا هعی میخوایی ببینی منو  هعی میگ دلتنگت شدم

فک کنم دارن خودمو گول میزنم  هرموقع میخواد پیام میده ب من اصلا از قبل نمی‌گفت ک عروسی داریم یه ...

بآور کن دنیای پسرا مثله ما نیست که از یک هفته قبل به عروسی پسرخاله فکر کنن و از یک ماه قبل دنبال شنیون و آرایشگاه باشن از دو ماه قبل سر کادو حرص بخورن 

اونا اصلا به این جیزا فکر نمیکنن صبح پاشده برنامه همون روز رفتن عروسی بوده و گفته 

شناخته رو آقایون کمه

چه پسری خوبه؟ پسری که گناهاش(کرم هاش) هنوز اشکار نشده😂😱 جاست فور فان😂❤ نمیدونم والا، خب گاهی اد ...

آخ نگرانم بشه دیگ 😑😂نمیش ک صبح تا شب یه پیام بدی ک سلام خوبی بعد غیبت بزنه

بهم میگ ک میخوام اولین نفری باشی ک بهم دست میدیم اینا بعد هم میگم ن پافشاری میکنه تا دیروز دنبالم می ...

چرت  و پرت میگ میخواد سو استفاده کنه فاصله بگیر

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤