من با یه پسری آشنا شدم و در دوره آشنایی هستیم دیروز گفت عروسی یکی از اقوامشونه و ظهر رو نیست بعد ساعت ۷ و خورده پیام داد منم مسلما ناراحت بودم ک اون مدت ک پی نداد اصلا نگرانم نبود سرد جواب دادم بعد دیدم اصلا جوابمو نمیده نمیدونم الان چیکار کنم من خوشم نمیاد از دیر جواب دادن اما اون میگف مشتری داره و کار داره نمتونه زود جواب بده توی برنامه ها هم اصلا خیلی کم آنلاینه بهمین خاطر فقط پیام مستقیم ب من میگ نمیزاری بهم دست بدیم منم میگم ک نامحرمی و نمیشه الان قصد این پسر چیه واقعا
ببین ما مشکلمون همینه اگه این خصلت وابسته شدنو نداشتیم تو زندگی مشکلاتمون کمتر بود ببین چون چن روز حرف زدی باهاش پشت سر هم عادت کردی به وجودش و این آدم بدرد بخوری نیست ببین وابستگی به مرور بیشتر میشه به نظرم قبل این که وابستگیت بیشتر شه دیگه باهاش صحبت نکن اون چن وقت دیگه به کل فراموش میکنه تو وجود داشتی این تویی که اسیب میبینی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ی دخترا دوس دارن یکیو داشتهدباشن که دوستشون بداره و بهشون توجه کنه رو این حساب هر انگلی که از راه رسید رو جدی میگیرن .حتی اگه اون ادم نقش بازی کنه و حرفای احساسی بزنه که دیگه دست به خیالپردازی عاشقانم میزنن و یهو بهش وابسته ای میشن ک طاقت دوریشو نداره. اما طرف اصن عین خیالشم نیس فقط لفظ میاد
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
سلام..انتظار نداشته باشید که صبح تا شب به شما پیام بده...باید یه تایمی از روز رو کار کنه ...اگه واقع ...
چون من بهشون گفتم ک دیر جواب نده خوشم نمیاد اما باز تکرار میکنه دیگ نمیدونم از روی علاقه یا چی بهش چندین بار گفتم ن دوس ندارم اما باز تکرار میکنه حرفشو
مبخام این بار ک دیدمش خیلی جدی باهاش حرف بزنم و اگه قرار اینجوری باشع و ی دوستی الکی باشع تمومش کنم
بهترین کارو میکنی خیلی جدی صحبت کن حدو مرز تایین کن و بهش بفهمون که تو اینطوریه شرایط هات قبول کرد که عالیه چرتو پرت گف بیخیال شو و این آدمو هر ردی ازش تو زندگیت هست حذف کن البته من جایه تو بودم دیگه مستقیم میریدم بهش تموم شه بره