2777
2789
عنوان

این پسره الان قصدش چیه با من

| مشاهده متن کامل بحث + 3330 بازدید | 230 پست
بدبختی ای ک وابسته اش شدم نمیتونم  برینم بهش

ببین ما مشکلمون همینه اگه این خصلت وابسته شدنو نداشتیم تو زندگی مشکلاتمون کمتر بود ببین چون چن روز حرف زدی باهاش پشت سر هم عادت کردی به وجودش و این آدم بدرد بخوری نیست ببین وابستگی به مرور بیشتر میشه به نظرم قبل این که وابستگیت بیشتر شه دیگه باهاش صحبت نکن اون چن وقت دیگه به کل فراموش میکنه تو وجود داشتی این تویی که اسیب میبینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ نگرانم بشه دیگ 😑😂نمیش ک صبح تا شب یه پیام بدی ک سلام خوبی بعد غیبت بزنه

خب دیگه وقت نمیذاره برات، باید ارزش قائل باشه، یه تایمی رو اختصاص بده بهت به هرحال

•این راهی که من میرم؛تهش قشنگه^^!🎬🧡'️ 

همه ی دخترا دوس دارن یکیو داشتهدباشن که دوستشون بداره و بهشون توجه کنه رو این حساب هر انگلی که از راه رسید رو جدی میگیرن .حتی اگه اون ادم نقش بازی کنه و حرفای احساسی بزنه که دیگه دست به خیالپردازی عاشقانم میزنن و یهو بهش وابسته ای میشن ک طاقت دوریشو نداره. اما طرف اصن عین خیالشم نیس فقط لفظ میاد 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ببین ما مشکلمون همینه اگه این خصلت وابسته شدنو نداشتیم تو زندگی مشکلاتمون کمتر بود ببین چون چن روز ح ...

مبخام این بار ک دیدمش خیلی جدی باهاش حرف بزنم و اگه قرار اینجوری باشع و ی دوستی الکی باشع تمومش کنم

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
چقدر تفکر مجردا متفاوته  پسر باید یه سره سرکار و فعالیت باشه نه مثل دخترا سر توی گوشی لحظات ...

ن بیکار نیستش اما خب دیروز اصلا از ۷ و خورده شب نبود جوابمو هم نداد الان این یعنی چی آخه 😑

وقتی دیر جواب میده میگ ببخشید مشتری داشتم اینا

سلام..انتظار نداشته باشید که صبح تا شب به شما پیام بده...باید یه تایمی از روز رو کار کنه ...اگه واقع ...

چون من بهشون گفتم ک دیر جواب نده خوشم نمیاد اما باز تکرار میکنه دیگ نمیدونم از روی علاقه یا چی بهش چندین بار گفتم ن دوس ندارم اما باز تکرار میکنه حرفشو

مبخام این بار ک دیدمش خیلی جدی باهاش حرف بزنم و اگه قرار اینجوری باشع و ی دوستی الکی باشع تمومش کنم

بهترین کارو میکنی خیلی جدی صحبت کن حدو مرز  تایین کن و بهش بفهمون که تو اینطوریه شرایط هات قبول کرد که عالیه چرتو پرت گف بیخیال شو و این آدمو هر ردی ازش تو زندگیت هست حذف کن البته من جایه تو بودم دیگه مستقیم میریدم بهش تموم شه بره

پسری ک بخوادت حتی دستتم نمیگیره تا راضی نباشی پس خودتونو گول نزنین  بعدها واسه چیزای دیگ هم پافشاری میکنه کم کم میره جلو نگران روح و روان خودت باش لطفا 

با کسی باش ک مثل روز اول واسش جذابیت داشته باشی ن تا مدتی

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

بآور کن دنیای پسرا مثله ما نیست که از یک هفته قبل به عروسی پسرخاله فکر کنن و از یک ماه قبل دنبال شنی ...

درسته اما من اصلا نتونستم اینو حل کنم اصلا یه جوریه نمیدونم دروغ میگ راست میگ یهو ابراز علاقه میکنه یهو هم رسمی اصلا معلوم نیست فازش

بهترین کارو میکنی خیلی جدی صحبت کن حدو مرز  تایین کن و بهش بفهمون که تو اینطوریه شرایط هات قبول ...

نمیزارم ب چرت و پرت برسع دیدم دارع میرع رو منبر با ی خدافزی خوشحالش میکنم

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃