2777
2789
عنوان

این پسره الان قصدش چیه با من

3330 بازدید | 230 پست

سلام دوستان 

من با یه پسری آشنا شدم و در دوره آشنایی هستیم دیروز گفت عروسی یکی از اقوامشونه و ظهر رو نیست بعد ساعت ۷ و خورده پیام داد منم مسلما ناراحت بودم ک اون مدت ک پی نداد اصلا نگرانم نبود سرد جواب دادم بعد دیدم اصلا جوابمو نمیده نمیدونم الان چیکار کنم من خوشم نمیاد از دیر جواب دادن اما اون میگف مشتری داره و کار داره نمتونه زود جواب بده توی برنامه ها هم اصلا خیلی کم آنلاینه بهمین خاطر فقط پیام مستقیم ب من میگ نمیزاری بهم دست بدیم منم میگم ک نامحرمی و نمیشه الان قصد این پسر چیه واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مشخص نیس؟!! یا داری خودتو گول میزنی؟!!

کسی ک ن برات ذوقی داره همش بهونه داره بعدم میگه دلیلش اینه تو نمیذاری بهت دست بزنم فقط برا کیف و حالش میخواهد باهات باشه ی مدت دیگم دید ب نتیجه نرسید ول میکنه میره

خب قبلش خبر داده که نیست. کار داشته دیگه آدما زندگی خودشون رو هم دارن نمیشه که همش با شما در حال حرف زدن باشه

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
چقد شبیه پسریع ک بامنع اونم ی پیام میدع دیکع غیب میشع تا چن ساعت بعد فک کنم واسع وقت بیکاریشون مارو ...

اوایل خودش جون میزد بامن آشنا شه همه چیزو می‌پرسید 

زود زود هم میخواد ببینه منو  میگ باهم بگردیم میگم نمتونم اعتماد ندارم بهت میگه اونطوری بهتر آشنا میشیم باهم

قصدش که مشخصه چیه

ولی چرا باید نگرانت بشه؟😂😑😑😑😑

مگه لب مرز نگهبانی وایسادی؟😑😑😑😑

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
اوایل خودش جون میزد بامن آشنا شه همه چیزو می‌پرسید  زود زود هم میخواد ببینه منو  میگ باهم ...

دقیقا اینم اولش همینجوری بود ولی الان دیگه نع 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃

چقدر تفکر مجردا متفاوته 

پسر باید یه سره سرکار و فعالیت باشه

نه مثل دخترا سر توی گوشی

لحظات عاشقانه شب و در وقت حضوره یا یکی دوساعت عصر و یکی دو ساعت شب تلفنی و پیام

دوست پسراتون مگه انقدر بیکار و علافن 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

سلام..انتظار نداشته باشید که صبح تا شب به شما پیام بده...باید یه تایمی از روز رو کار کنه ...اگه واقعا وفاداره به شما چه اشکالی داره دیرتر جواب بده...دوس داره دستتون رو بگیره ، شاید از روی علاقه بشه