2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5

۵ بار متوسطه؟؟؟

من متوسطشو گفتم دیگه وگرنه خودمون هر وقت بیکار بشیم مشغول میشیم🤣🤣🤣🤣

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
سیستم بدنش ایطوری هست دیگه عقد که بودیم همین جوری بود .گرمی هم میخوره 

بنظرم‌مردا دو دسته هستند یا خیلی شورش در میارن یا سردن حد وسط ندارن

از من گذشت و من نیز از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود😔
من گرم همسرم سرد خیلی عذاب کشیدم درکت میکنم ..میرفتم بغلش میکردم روشو میکرد اون ور

دقیقا اولین بار بعد از عقد رفتم خونشون بخوابم .من نشسته بودم راحت رفت داخل اتاق خوابید .یک ساعت بعد هم من رفتم 

۵ بار متوسطه؟؟؟ من متوسطشو گفتم دیگه وگرنه خودمون هر وقت بیکار بشیم مشغول میشیم🤣🤣🤣🤣

۵ بار ک همیشه میگه دیگ 🤭 

ما هم معمولا یک شب درمیون 

ولی اوایل عروسیمون هر شب بود 

۵ بار ک همیشه میگه دیگ 🤭  ما هم معمولا یک شب درمیون  ولی اوایل عروسیمون هر شب بود

اره ما هم همینه اکثرا یه شب در میون بعضا هم دو روزپست سر هم میشه اوایل دیگه خیلی شورشو در میاوردیم😑

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اره ما هم همینه اکثرا یه شب در میاد بعضا هم دو روزپست سر هم میشه اوایل دیگه خیلی شورشو در میاوردیم😑

دقیقا ماهم . ولی بعد یک سال حس میکنم داره کمتر میشه هی . خودم هموجورم ولی اون دیگ اون شوق شبای اولی رو نداره 

دقیقا اولین بار بعد از عقد رفتم خونشون بخوابم .من نشسته بودم راحت رفت داخل اتاق خوابید .یک ساعت بعد ...

من خیلی اذیت شدم یهروزاز ناراحتی رفتم دکتر زنان گفتم دارویی چیزی بده کلا حسم از بین بره راحت تر زتدگی کنم