2777
2789
عنوان

دوستم رفت یه شهر دیگه...

206 بازدید | 2 پست

6سال بود باهم رفیق بودیم طوری که از خواهر بهم دیگه نزدیک تر بودیم 🙂

مامانش واسه ی شهر دیگه بود و ازدواج کرده بودو اومده بود اینجا و متاسفانه بعد چند سال فوت شده بود و مادرش باز ازدواج کرده و زندگی دوستم و ویران کردش طوری که دوستم افسردگی شدید گرفته بودوو..

الان بعد این چن وقت تصمیم گرفته  بود برگرده شهر خودشون و دوستم متنفربوداز اونجا ،چند روز بود از دوستم خبری نبود و الان پیام داده که رفتیم من واقعا الان‌نمیدونم چیکار کنم چون خودش اونجا نابود میشه دوستم درسش عالی بود ولی مامانش کارای کرد ک درسش ضعیف شد و الان ک رفتن اونجا گفتن ب عنوان مهمان میتونه بیاد بشینع سر کلاس و برگرده امتحان خرادادو اینجا بده و دوستم میگه ک کلا دیگه نمیخام برم مدرسه واقعا مادرش زندگیشو نابود کرد کسی که میتونست توی کنکور قبول بشع مادرش باعث شد ک کلا نره مدرسه منم جز اون هیچ دوستی نداشتم و از فردا دوباره تنهایی منم شروع میشع🙂الان خیلی دلم میخواد برم ب مامانش پیام بدمو بگم دوستم خودکشی میکنه و نابود میشه ولی دودلم!🙂البته من خودمم نابود شدم با رفتنش🙂🙂

عزیزم🥲

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.