2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست تمکین داده

2474 بازدید | 62 پست

سلام دوستان من شوهرم بهم خیانت کرد الانم دست پیش گرفته پس نیفته 40 روزه خونه نیومده منم مهریمو گذاشتم اجرا الانم درخواست تمکین داده در حالی که من 40 روز رو خونه بودم خودش نیومد خونه منم استشهادیه گرفتم از همسایه ها دو بارهم به 110 زنگ زدم اومدن گزارش نوشتن. حالم خیلی بده تازه 5 ماه بود اومدیم سر زندگی ولی شوهرم بهم خیانت کرد و در رفت. میخوام طلاق بگیرم کسی بوده تو شرایط من باشه؟ حالم چندوقت بعد خوب میشه؟؟ 

چه پرروعه

به خودت بستگی داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم. برمدا بیست خورده.  خونه ترک کرد   .

خلاصه من پلیس خبر کردم صورت جلسه کردم .

قبل از. رفت ب خونه بابا

ب پلیس گفتم  هشت ماه ب خونه بابامم.  شوهرم رفته نمیکنم زده ک از برج ‌‌‌‌‌‌‌هفمن ترک کردم منزل رو .

خلاصه خدا  با من بود.  صورت جلسه کاری کرده ک تمکین اون باطل شد و رای ب من اومد

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏