2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست تمکین داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2474 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم.درآمد داری؟سرکارمیری؟

نه خیاطی بلدم ولی وسایلام مونده اونجابچه هام کوچیکه نمیتونم برم هنوزسرکاریکم که تکلیفم معلوم شه بایدتوخونه کارپیداکنم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
من خودم خیاطم.حرفه ای ها .ولی با بچه سه ساله یکم سخته  بعدشم تو این شرایط چرخ هام خونه خودمه.ج ...

حالا من با یه آقایی آشناشدم کارشناس بورسه خداخیرش بده بهم میگه چه سهمی بخرم پول خرجی خودمو درمیارم راحت

من خودم خیاطم.حرفه ای ها .ولی با بچه سه ساله یکم سخته  بعدشم تو این شرایط چرخ هام خونه خودمه.ج ...

چقدمثل منی منم خیاطم ولی هیچی ندارم اینجادوتام بچه دارم دنبال کاربیرون برمیگردم بیارم خونه کارکنم حداقل چراجدامیشین؟

چقد زود بچه دار شدی؟ تصمیمت قطعیه ؟ دلیل اصلی طلاقت چیه 

زودعروسی کردم ۸ساله ازدواج کردم بعد۳سال شددخترمم دوسال بعدش ناخواسته شماره تصمیمم قطعیه دلیلشم خیانته کتک بداخلاقی بددهنی اینکه خیلی کینه آیه هیچی یادش نمیره فک کن چن ماه قهرمیکنیم تویه خونه سریه چیزکوچیک ماه هاحرف نمی‌زدهمه چیش جدابود