2777
2789
عنوان

شاید تو از طرف خدا باشی برام

157 بازدید | 20 پست

سلام به دوستان

امیدوارم شب ارومی داشته باشید

میخاستم اگر ک میشه برام خاهری و مادری کنید...

من ی دختر ۲۰ساله هستم حدود ۷ ساله با اقایی دوست هستم ک قصدمون جدیو ازدواج بوده و هنوزم هست...اما از دو مذهب مختلف دو شهر مختلف و دو قوم مختلف هستیم اما خب عشقه دیگ...خانواده من قابل راضی شدن هستن بنظرم و از طرف خانواده اون اقا مادرشون حرف اخرو میزنه ک بخاطر مذهب از الان میگن ن و بنده رو ندیده نمیخان.با اینک دختر با ایمان و حجاب و اداب دانو واااقعا مهربونیمو منو بدون یک بار دیدنو باهام حرف زدن گفت ن...دومین بارم هست ک پسره با مادرش حرف میزنه و میگ ن

تو یه معجزه ای برای ی نفر🙂

اینم اضافه کنم این اقا چندین بار تو این سالها ب من گفتن شاید نشه و...اما بنده همیشه گفتم خدا اگ بخادو قسمت هم باشیم دهن همه رو خدا میبنده و واقعا ب این چیز ایمان دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این چند سال از کادو تولدتا کادو روز مادر بگیرید برای خودشو تک تک اعضای خانوادشو چند بار برای مادره خریدم اما منو نمیخادو میدونم مادرش نخاد خودش رو حرف مادری ک تنهایی بزرگش کرده حرفی نمیزنه و اگ اوکی بشه ام مادره براش فرشته ام باشم باز منو قبول نمیکنه...

میشخ بگید چیکار کنم...من ایمان دارم قسمت هم باسیم خدا کمک میکنه تاما الان موندم تموم کنم امید داشته باشم یا چی

ی چیزی خیییییییلی اذیتم میکنه توی دوران دبیرستان سال اخرمون ی دختری بود وقتی گفتم ک من انقدر ساله با طرفم هستم دهنش باز مونده بود...امسال شنیدم ک ماه دیگ اینموقع تو تجریش عروسیشه...نترس از انک سر ب زیر دارد...

نکن اینکار رو 

اون بخاطر شیعه بودنت نمیخوادت ،یعنی باید از اعتقادات و اهل بیتت دست بکشی ، میتونی دیگه برای امام حسین عزاداری نکنی؟

بعد که بچه دار شدی چی؟ اون بچه تربیتش دچار مشکل میشه

بیخیال شو ،بخدا این عشق نیست ، عاشق یکی شو که عاشق علی باشه 

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

مگه نمیگی اگه خدا بخواد هر جور شده جور میشه؟ خب هفت ساله باهمید جور نشده پس خدا نمیخاد چرا الکی خودتو معطل کردی 

اگه خواستگار خوب داری بهش فکر کن اگر هم کس دیگه ای نیست این آقا روهم کنار بزار شاید آدم های بهتری سر راهت قرار بگیرند 

خودتو اذیت نکن که فلانی ازدواج کرد من موندم و فلان حسادت و کنار برار

ببین عزیزم مسئله عشق تا وقتی مطرحه که وصلت صورت نگرفته و اگه ازدواج اتفاق بیفته دیگه پای تضاد اعتقادی و طبقاتی و اجتماعی پیش میاد و انوقت فرشته‌ها تو زندگی تبدیل به دیو میشن این عشق تا الان از شما یه دختر پخته ساخته و نیت کنید اون پسر رو به مادرش برگردونید تا خدا هم زندگی درست و زیبایی نصیبتون کنه هر چند حقیقتا قربانی کردن یوسف از قربانی کردن اسماعیل سختتره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.