2777
2789

بچه ها،من با توجه به تجربه شخصیم،دیدن زندگی و مشکلات اطرافیانم،به یه نسئله ی رسیدم و اونم اینه که خیلی از مشکلات برمیگرده به قدر شناسی و قدر نشناسی

حالا میخوام بدونم چطور باید بچه هام رو قدرشناس بار بیارم

یعنی طوری تربیتشون کنم که فکر نکنن خوبی دیگران وظیفشونه نسبت به آدما

اگر موردی رو میدونید لطفا راهنماییم کنید ممنونم🤍

بچه از بزرگتر درس ميگيره

تو خونه با همسرتون اين رفتارو بايد تو وجودش بوجود بيارين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تاپیک خوبی 

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

هر کار شماها بکنید اونم الگوبرداری میکنه.

من جایی که بودم پدره تو یکی از طبقات 20 سال از من کوچیکتر بود رد میشد یه سلام نمیداد. دخترشم سلام نمیکرد!

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بستگی به خود بچه هم داره

من پسر بزرگم 10سالشه اصلاااا قدر شناس نیست و همه چیز و میگه وظیفه است... 

اما کوچیکم 5سالشه برای همه چیییی تشکر میکنه

مثلا میرم حموم میام میگه مامانی مرسی ک همش بوی خوب میدی

مامانی مرسی ک روم پتو کشیدی

مامانی مرسی ک همش برام غذا درست میکنی

برای همه چی تشکر میکنه

باید خودمون قدرشناس باشیم، اگه اداشو دربیاریم بچه ها بالاخره متوجه میشن. باید قدرشناسی رو اول در خودمون نهادینه کنبم و قلبا قدرشناس و مهربان باشیم. اونجور که دوست داریم بقیه با ما رفتار کنن ما هم با بقیه رفتار کنیم. من الان معتاد گوشی ام دلم میخواد بچم اهل کتاب و مطالعه باشه، این محاله. باید اول خودم عادت گوشی بزارم کنار و کتاب دستم باشه بجای گوشی تا بچم هم یاد بگیره

بچه های من قدرشناسن. 

هیچی همیشه بابت لطف کسی گفتم تشکر کنن. 

خواستن چیزی دور بریزن یا چیزی خراب کنن، گفتم که بابا بابت اینا زحمت کشیده و اگر خراب کنیم زحمتاش رو هدر دادیم، مجبوره بیشتر کار کنه و خسته بشه

کادو کسی بخره براشون چه عمه چه خاله چه فامیل درجه ۳، گفتم فلانی دوستتون داشته کادو داده، دستش درد نکنه. الانم مثلا لباسی ک دو سال پیش عمش خریده رو میگه اون لباس ک عمه خریده بود برام. 

اگر کاری براشون بکنم که وظیفم نیست، مثلا مرتب کردن اتاقشون بارها میگم ک خسته شدم. 

کوچکترین کاری برام بکنن قدردانی میکنم و تشکر و تعریف

ولی دارم یادشونم میدم کسی محبت نکرد، محبت نکنن. چون خصلتشون اینه ک با همه خوب باشن و جدیدا فهمیدم این خوب نیست. دارم یادشون میدم. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
باید خودمون قدرشناس باشیم، اگه اداشو دربیاریم بچه ها بالاخره متوجه میشن. باید قدرشناسی رو اول در خود ...

آره درست میگی،قضیه اینجا سخت میشه که پدر و مادر یکیشون قدرشناس باشه و دیگری نه...

رفتار خودتون با بچه و با اطرافیان الگوی بچه هست. مثلا اگه کمک میکنه ازش تشکر کن، همسرت و تو قدردان ه ...

اینطوری خیلی خوبه،پس خلاصهدمیشه توی تشکر کردن و دیدن قدردانی پدر و مادر از هندیگه و اطرافیان