2777
2789

من خیلی دلم میخواد برم کلاس موسیقی 

گیتار یا ویالون  اما میترسم هزینه کنم و یاد نگیرم 

از طرفی شنیدم ناخن باید کوتاه باشه که میشه کوتاه نکرد ؟

یاد گرفتنش سخته چجوری  چندوقت باید کلاس برم تا یاد بگیرم هزینه اش زیاده 

دنبال آرامش هستم میتونم با ساز زدن حالمو خوب کنم ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید منو ممنون

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من تازه سنتور رو شروع کردم واقعا حالم خوب میشه باهاش

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

ساز زدن خیلیییی‌ خوبه هم ویالون هم گیتار 

اون لحظه آدم احساس رامش پیدا میکنههه  

نترس چرا یاد نگیری ؟ یکم اعتماد بنفش داشته باش 

هزینه میکنی یه حرفه یاد میگیری ضرر نمیکنی 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ ماه تقریبا رفتم کلاس گیتار بعدش کرو نا اومد نرفتم

ناخونای دست چپت بایدکوتاه باشه

استادت خوب باشه راه میوفتی

من بعد ۵ ماه یه سری اهنگا رو میزدم

ولی تمرین لازم داره حداقل روزی نیم ساعت ک دستات راه بیوفته و به طور کلی به شدت حس قشنگی داره من بعد ۵ ماه ک رفتم استادم بهم پیشناهاد داد تو کنسرت اموزشگاه شرکت کنم ولی کرو نا اومد کنسل شد

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
ساز زدن خیلیییی‌ خوبه هم ویالون هم گیتار  اون لحظه آدم احساس رامش پیدا میکنههه   نترس چر ...

همون دیگه اعتماد بنفسم پایینه هر کلاسی دلم بخواد خانوادم اجازه میدن حمایت میکنن وسایلش برام میخرن 

اما میترسم هزینه کنم ساز بخرم پول کلاس بدم اما یاد نگیرم 

واقعا آرامش میده؟ اگه اینجوریه خیلی خوبه

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من ۵ ماه تقریبا رفتم کلاس گیتار بعدش کرو نا اومد نرفتم ناخونای دست چپت بایدکوتاه باشه استادت خوب ب ...

یعنی منم کلاس برم یاد میگیرم 

خیلی دلم میخواد ی ساز بلد باشم بزنم آروم بشم حالمو خوب کنم 

ببخشید ی سوال میشه تو آموزشگاه کلاس فقط دخترونه باشه ؟

منم ویالون دوس دارم ولی اهنگای معروف 

اینجا کلاس بره ادم همش سلطان قلب ها باید بزنه

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
همون دیگه اعتماد بنفسم پایینه هر کلاسی دلم بخواد خانوادم اجازه میدن حمایت میکنن وسایلش برام میخرن&nb ...

حسی ک میتونه بهت بده با هیچ چیز‌وصف نشدنیهه 

و اینکه یه راهکار بدم برای درمان اعتماد بنفست قبلا اینجوری بودم منم هروز سعی کن نیم ساعت کتاب انگیزشی و رشد فردی بخونی 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
یعنی منم کلاس برم یاد میگیرم  خیلی دلم میخواد ی ساز بلد باشم بزنم آروم بشم حالمو خوب کنم  ...

اره عزیزم یاد میگیری چرا که نه من هر جلسه بهم درس جدید میداد بعضی روزا حتا دوتا درس میداد بهم

میتونی کلاس خصوصی بگیری 

بستگی به اموزشگات داره اینجایی ک من میرفتم قدیما کلاسا قاطی بود ولی انگار جدیدا گیر دادن بهشون کلاسارو جدا کردن و میتونی خودت با دوستت بری که راحت باشید

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
منم ویالون دوس دارم ولی اهنگای معروف  اینجا کلاس بره ادم همش سلطان قلب ها باید بزنه

عه چرا فقط سلطان قلب ها ؟

من نمیدونم ویالون برم یا گیتار 

البته ته دلم میخواد اول گیتار برم دستم راه بیوفته کارای اولیه تو موسیقی یاد بگیرم بعد ویالون یاد بگیرم

یعنی منم کلاس برم یاد میگیرم  خیلی دلم میخواد ی ساز بلد باشم بزنم آروم بشم حالمو خوب کنم  ...

اگه میخوای سریعتر یاد بگیری به نظر من برو گیتار

به نسبت ویولون راحت تره

منو دوستم باهم شروع کردیم من گیتار اون ویولون من از جلسه اول استاده بهم اهنگ میداد اون تو اون ۵ ماه فقط یاد گرف صدای ویولونو دربیاره

اره عزیزم یاد میگیری چرا که نه من هر جلسه بهم درس جدید میداد بعضی روزا حتا دوتا درس میداد بهم میتون ...

هیچ دوستی ندارم که پایه باشه باهام بیاد اگه بود خیلی بهتر بود 

من دلم میخواد کلاس جدا باشه و دخترونه

اگه میخوای سریعتر یاد بگیری به نظر من برو گیتار به نسبت ویولون راحت تره منو دوستم باهم شروع کردیم ...

باشه حتما 

ویالون اینقدر سخته من اینقدر صبرو تحمل ندارم 

همون گیتار میرم 🥺😍

هیچ دوستی ندارم که پایه باشه باهام بیاد اگه بود خیلی بهتر بود  من دلم میخواد کلاس جدا باشه و د ...

میتونی بری صحبت کنی بگی من فقط میخوام کلاسم با دختر باشه بعد بسپری برات پیدا کنن چن نفرو ک شرایطشون مشابه باشه

اگه معلم خصوصی خانوم بگیری چی؟خوشت نمیاد اینجوریم؟

باشه حتما  ویالون اینقدر سخته من اینقدر صبرو تحمل ندارم  همون گیتار میرم 🥺😍

موفق باشی قشنگم😍🧡