2777
2789

عالی شدهه،قشنگ معلوم خوشمزه‌اس😍😋

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مامان من شی

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

من اصلا کیک بیرونی دوست ندارم اصلا خاصیت و طعم ندارن فقط به زور خامه خوشمزه میشن.اونو خودم تو خونه کیک عصرانه میپزم یه کوچولو خامه میزنم گاها نمیزنم عالی میشع

باطعمای مختلف پودر سنجد و دارچین و هل و گلاب  پودر اجیل و کشمش و خرما...پر از خاصیت پسرم عاشق کیکه.سه چهارر روز یبار باید بپزم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بیشتر به نظر میاد کیک منفجر کردی! 😂

با موز و سس شکلاتی پوشوندتش😂😂😂

حسود خودتونید😂

شوخی❤

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

شکلات روش ریختی خودت درستیدی؟چجوری؟نسکاقه ای هست‍

کیک رو دو قسمت کردم.داخلش خامه زدم بعد پودر گردو ریختم بعد با قیف خامه ساده زدم و موز چیدم بعد قسمت بالاییشو گزاشتم ..اون قسمتشم ک پف کرده بود مثل کوه شده بود رو بریدم  پودر کردم.بعد روش خامه زدم گردو ریختم و اون پودر کیکم ریختم روش و بعد یکم خامه با پودر کاکائو رنگی کردم باقیف ریختم روش و موز چیدم.

کیکمم طعمش هل ودارچین بود

اینکه میگم خامه زدم خیلی کم میزنما،

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤