2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری و تلخی دهان کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8352 بازدید | 33 پست
تهوع نداشتی اصلا ؟من شروعش داشتم الان فقط همون سینه درد تنگی نفس بخصوص موقع خواب 

نه نداشتم🥲

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوش شانسی که نداری  ا ماشاالله من خونه مامانمم خونه خودم هنوز حالم بهم میخوره نمیدونم تا ...

وای عزیزمم نه نگو من همش نگرانم نکنه مشکلیه ک علائم ندارم😔

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
وای عزیزمم نه نگو من همش نگرانم نکنه مشکلیه ک علائم ندارم😔

طبیعیه خیلیا ندارن بچه هاشونم سالم بوده  ابجیای خودم نمونشون اصلا علایم نداشتن ...توکل به خدا کن

از اینکه تهوع نداری خوب به نفع کوچولوت استفاده کن چیزهای مقوی بخور 

طبیعیه خیلیا ندارن بچه هاشونم سالم بوده  ابجیای خودم نمونشون اصلا علایم نداشتن ...توکل به خدا ک ...

آها خب چه خوب دلم آروم گرفت🙂🥺ممنون عزیزم چشم حتما

انشالله دوتامون نی نی هامونا صحیح و سالم بغل بگیریم🥲😍

سلام خوبی چ خبر از حالت بگو علایم نداری هنوز هم 

سلام عزیزم قربونت ت چطوری نههه هیییچ علائمی جز همین تلخی دهان و دوروزه زیر شکمم تیر میکشه از وقتی رفتم ت هقته. دهم نگرانم😢😢😢خیلی کم میکشه ها ولی خب

سلام عزیزم قربونت ت چطوری نههه هیییچ علائمی جز همین تلخی دهان و دوروزه زیر شکمم تیر میکشه از وقتی رف ...

الحمدلله  فقط من تهوعم بیشتر شده این چند روز 

این تیر کشیدنها شنیدم بخاطر بزرگ شدن رحمه بچه داره جا باز میکنه 

الحمدلله  فقط من تهوعم بیشتر شده این چند روز   این تیر کشیدنها شنیدم بخاطر بزرگ شدن ...

عه عزیزممم🥲🥲

اها خب👍☺️

سلام عزیزم بچه شما دختر شد یا پسر؟؟ آخه منم الان هفته 9م و به شدت دهنم تلخه کنجکاو شدم که بدونم

من بچم پسره گلم

منم کنجکاوم زودتر جنسیت رو بدونم😍هفته 10م الان

انشالله بسلامتی بگذره و نی نی هم هوونی ک دوست داری باشه و سالم بیاد بغلت😍