2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری و تلخی دهان کمک😢

8352 بازدید | 33 پست

از وقتی وارد ۹هفته شدم دهنم خیییلی تلخه الان دوسه روزی میشه هرچی میخورم طعم همچی تلخ میشه

چرااا برای چیه ؟؟؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن طعم تلخی دهان به جنسیت ربط داره نی نی دخترباشه دهن تلخ میشه 

جدا؟واقعیت داره

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
منم هفته نهممه دهانم یجوریه بی نمک همش دلم میخواد چیز شور مثل پفک  کشک بخورم

آخ گفتی منم سمت نمک کشیده میشم🥺

احتمالش خیلی زیاده نی نی دختربشه

دعاکن برام صحیح و سالم باشه هرچی بود😢🥺

منم هفته نهممه دهانم یجوریه بی نمک همش دلم میخواد چیز شور مثل پفک  کشک بخورم

من هیییچ علائمی ندارم از بارداری اصلا باورم نمیشه همین تلخی دهان و درد سینه دارم فقط هیچ علائمی ندارم یکم نگرانم😢😢😢

من هیییچ علائمی ندارم از بارداری اصلا باورم نمیشه همین تلخی دهان و درد سینه دارم فقط هیچ علائمی ندار ...

تهوع نداشتی اصلا ؟من شروعش داشتم الان فقط همون سینه درد تنگی نفس بخصوص موقع خواب