منم بچم پسره اره عوض میکنم چون همیشه دورم شلوغه نمیشه برم اتاق دیگه از طرفی اگه برم به ...
من یک بار جلو مادرشوهرم اینکار رو کردم گفت چرا مال بچه تو انقدر کوچیکه( آخه من پسرم رو ختنه کرده بودم) مال پسرهای من خیلی بزرگ بودن😐 مادرشوهرم سن ۷ سالگی بچه ها رو ختنه میبرد
اگه بدونی تو اون زمان چه چیزایی سرچ میکردم 😂 مثلا سرچ میکردم چکار کنیم اونجا بچه رشد کنه 🤣🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم منظورم همینه،چون برای اعضای خانواده هم هنوز جا نیفتاده و ممکنه فکر کنن منظور ما اینه که مگه انحر ...
از اول انجام بدی عادت میکنن
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.
نه اصلا، علاوه بر حفظ حریم خصوصی بچه ، به نظرم خیلی زشت و بی احترامی که پوشک بچه رو که خرابکاری کرده پیش کسی عوض کنی
سلام 🙋♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
من یک بار جلو مادرشوهرم اینکار رو کردم گفت چرا مال بچه تو انقدر کوچیکه( آخه من پسرم رو ختنه کرده بود ...
😂😂😂خدایا
هفت سالگی و با یه بچه کوچک مقایسه میکرد؟؟😶😶
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تو پست بعد توضیح دادم گل من میرم تو اتاق دیگه ، ممکنه بیان پیشم بگم برید بیرون یا پاشم برم بیرون زش ...
نه زشت نیست
من حتی عروسمون این کار کرد با اینکه بچه جفتمون دختر گفتم دیگه این کار نکن گفت حواسش نبود روش اون ور بوده گفتم به هر حال دیگه نکن ببر اتاق داریم که
پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه. این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.
تا اونجا که بشه رعایت میکنم اگه شرایط جور نباشه گیر نمیدم
وای یه بار دو تا از بچه های فامیل گیر داده بودن از اتاق نمیرفتن منم پارچه انداختم رو شکم بچه از زیر پارچه عوضش کردم 😂😂
تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذرهای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱 رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱
نه اصلا من حتی جلوی دیگران به بچم شیر هم ندادم میرفتم تو اتاق خواب
منم خوشم هم نمیاد کسی جلوم دراره شیر بده
اره منم خیلی بدم میاد از شیر دادن کلا دو ماه شیر دادم اونم میرفتم اتاق هر کی هم اعتراض میکرد میگفتم ...
به من جرات اعتراض هم نداشتن یه بار مامانم گفت مشکل نداره تو این شرایط همه بهش مثل شیشه شیر بچه نگا میکنن گفتم هرچی من خوشم نمیاد برای بیرون هم از این مانتو شال دار برام درست کرد خودش که بچه زیرش مخفی میشه خارج هم برای روان مادر هست سرچ کنی مدلاش میاد