2777
2789

سلام دوست خوبم به نظر من اصلا هیچ ارتباطی با جنسیت نداره،یعنی مثلا نوزاد پسر بود ایراد نداره ولی اگر دختر بود ایراد داره؟عزیزم از الان تربیت جنسی رو شروع کنین هیچ کس هیچ کس نباید خصوصی فرزندتون رو ببینه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم پسره  اره عوض میکنم چون همیشه دورم شلوغه نمیشه برم اتاق دیگه  از طرفی اگه برم به ...

واااا 

به بقیه ربطی نداره 

به خود بچه مربوطه به تربیتش 

طرز فکرتونو درک نمیکنم 

حریم خصوصی بچه رو حفظ کنین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️
منم منظورم همینه،چون برای اعضای خانواده هم هنوز جا نیفتاده و ممکنه فکر کنن منظور ما اینه که مگه انحر ...

اره 

من تو اتاق عوض میکنم نمیرم جایی که نشستن ولی خوب بعضی وقتا میان پیشم تو اتاق نمیشه که بگم برید بیرون یا خودم برم بیرون زشته بنظرم بهشون برمیخوره😬

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اره خونه‌مادرم اینا که راحت بودم چون فقط من بودمو پدرمادرم.بعدم مادرم کلا بچمو بزرگ کرد ولی جاهای دیگه اصلا حتی خونه مارزشوهرم میبردم تو اتاق عوضش میکردم چون حساس بودم حتی جیش اگه کرده بود با دستمال مرطوب پاک میکردم طول میکشید پوشک کردنش.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم منظورم همینه،چون برای اعضای خانواده هم هنوز جا نیفتاده و ممکنه فکر کنن منظور ما اینه که مگه انحر ...

نه توضیح بده بهشون ک بخاطر خود بچه اینکارو میکنیم

من ی بار خواهرشوهرم ناراحت شد گفتم لطفا ناراحت نشو مسئله شما نیستین مسئله تربیت بچه اس ک از حالا باید یادش بدیم حریمش رو حفظ کنه ک بزرگ شد مشکلی براش پیش نیاد اونم درک کرد و الان خودش حواسش هست تا ببینه میخواییم پوشک عوض کنیم خودش میره از اتاق هرکیم باشه میگه برید بیرون همه وقت تعویض پوشکه😂

من بچم یه ماه دیگه به دنیا میاد هیچوقت پیش هیشکی پوشکشو عوض نمیکنم کلا خوشم نمیاد از این کار

اگه هم مجبور بشم یا کسی اتفاقی بیاد اتاق حتما یه دستمال میذارم جای خصوصیش هم بخاطر اینکه جیش نکنه بپاشه اینور اونور(پسره بچم) 😅هم بخاطر اینکه دوس ندارم کسی اونجاشو ببینه

[QUOTE=272739901]الان همه میگن ننننهههههههه نننننهههههه اینجا نی نی سایته😁[/QUOTE پس این همه که جل ...

همشون منم عشقم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
واااا  به بقیه ربطی نداره  به خود بچه مربوطه به تربیتش  طرز فکرتونو درک نمیکنم&nbs ...

تو پست بعد توضیح دادم گل

من میرم تو اتاق دیگه ، ممکنه بیان پیشم بگم برید بیرون یا پاشم برم بیرون زشت نیست؟؟ 

هنوزم بچم کوچیکه ۶ ماهشه هنوز به سن تربیت و فهمیدن حریم خصوصی نرسیده که متوجه شه 

قطعا وقتی بزرگتر شه یک سال به بالا شه و متوجه شرایط اطراف بیشتر رعایت میکنم 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤