2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم؟

101 بازدید | 10 پست

۲٨سالمه دوتا بچه چهارسال و چهار ماه دارم همش احساس میکنم جونیم از دست رفته باید دیگه به فکر بچه هاباشم.نمیتونم تفریح درست حسابی برم هرجا بخوام نمیتونم برم بخاطر بچه هام.افسرده شدم دوستای من ازدواج نکردن یاحداقل بچه ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم ۲۸سالمه .خدا بچه هاتو حفظ کنه.من خودم بچه ندارم وفکر میکنم چقدر الان سخته بخوابم بچه بزرگ کنم .توهم جای خودت بودی با شرایط خودت به این فکر کن که تا جوونی بچه هات بزرگ میشن .وراحت میتونی تفریح کنی

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

البته که مشغله ی بچه باعث میشه که آدمی نتونه جوونی وتفریح داشته باشه واسه مردها هم همینطوره چون بعد از بچه دار شدن بیشتر باید فکر زن وزندگی باشن ولی فراموش نکن که هیچ چیز نمیتونه مثل بچه ها خوشحالت کنه درمانی بزرگتر که شدن میتونی به بعضی تفریحات برسی دوستات هم اگه ازدواج کردن یه روز بلاخره گرفتار بچه دادی میشن

حق دارین بچه ها ب نظر منم دست و پا رو میبدنه من جاهایی ک نباید بیان میزارمشون تنها تو خونه مهمونی که میبرم قبلش تذکرات لازمو بهشون میدم گاهی وقتا یکیشونو حداقل 20 روز میفرستم پیش مامانم البته دخترای من 7 ساله و 5 ساله هستن تقریبا یکم راحت شدم ولی کوچیکتر ک بودن سختر بود الانم میرم سرکار نصف روز نیستم خب بهتره برا اعصابم نیاز دارم ب نبودن 

حق دارین بچه ها ب نظر منم دست و پا رو میبدنه من جاهایی ک نباید بیان میزارمشون تنها تو خونه مهمونی که ...

خدا بچه هاتونو حفظ کنه بزرگن ماشاالله

من چهار ماهه کوچیکم