2777
2789
عنوان

پیرسینگ ابرو خز شده؟

1110 بازدید | 26 پست

سلام من خانوم بهاره رهنما رو اصلا نمیپسندم . ایشونم انجام دادن دیگه دودل شدم ولی خیلی دوست دارم 😒

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه ادم  انجام دادن چرا بهاره رهنما😐 نه خز نیس

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
این همه ادم  انجام دادن چرا بهاره رهنما😐 نه خز نیس

آخه از ایشون و استایل و ایناش اصلا خوشم نمیاد اگه هم خز شده ایشون باعث و بانیشه . کسی که پیرسینگ میزنه باید به بقیه ظاهرشم بیاد دیگه 

خیلی بده دوستم زده .همش انگار گیگیلی  جسبیده کنار دماغش تو همه عکسامون انگار جوش زده کنار بینی ...

منم بینی زیاد دوست ندارم بیست سال پیش یه دوره خیلی مد شد الکی هم نگین میچسبوندن حتی 

آخه از ایشون و استایل و ایناش اصلا خوشم نمیاد اگه هم خز شده ایشون باعث و بانیشه . کسی که پیرسینگ میز ...

عههه شما هستین من کاربریتونو میدیدم خیلی خوشگلین🥲 اره میدونم ولی خب کسی که میخواد بزنه نباید مهم باشه براش

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
عههه شما هستین من کاربریتونو میدیدم خیلی خوشگلین🥲 اره میدونم ولی خب کسی که میخواد بزنه نباید مهم با ...

مرسی عزیزم لطف داری 😍

درسته. فقط سن که بالا میره آدم واسه چیزای ماندگار بیشتر فکر میکنه 😁