2777
2789
عنوان

بی خوابی ماه اخر بارداری

8534 بازدید | 336 پست

۳۳هفتم دقیقا دوهفتس ک شب تا صب نمیتونم بخابم صب دیگ ساعتای ۶-۷صب میخابم تنگی نفس و سنگینی وحشتناک دارم

کیا مثه منن؟چیکارکنم چی بخورم راحت بتونم بخابم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با توام با این تفاوت که مشکلات بزرگی هم سر راهمه...

تنها وسرگردونم ...

بارداری هم از یه طرف بی خوابم بی خواب

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم با توام با این تفاوت که مشکلات بزرگی هم سر راهمه... تنها وسرگردونم ... بارداری هم از یه طرف بی ...

همسرت نیس پیشت؟

شمام کل شبو بیداری یا میخابی‌بیدار میشی؟

من بچمم باهام بیداره همش لگدمیزنه دلم میسوزه براش 

خودمو میکشم نمیتونم بخابم

من 35هفتم از ساعت 4بیدارم اینقد پهلو ب پهلو شدم میترسم برا بچه اتفاقی بیفته،ولی خوابم زیاده کلا کل روز رو احساس خواب آلودگی دارم و همش در حال چرتم 

شبا شام کمتری بخور و جای خوابتو عوض کن

من 35هفتم از ساعت 4بیدارم اینقد پهلو ب پهلو شدم میترسم برا بچه اتفاقی بیفته،ولی خوابم زیاده کلا کل ر ...

من الان ک بخابم ۱۲بیدارمیشم دیگ تا فردا صب نمیتونم بخابم😞

غذامم کمه میوه زیاد میخورم با شیر

منم تو بارداریم اینجوری بودم ساعت ۵ و ۶ صبح ک هوا خنک خنک میشد انگار از خفگیم کم میشد میتونستم بخوابم 

تا ساعت ۱۰ صبح بعد انگار خفه میشدم از گرماااااا نفسم بالا نمیومد 

پا میشدم کولرو تا ته زیاد میکردم بلکه بتونم نفس بکشم