2777
2789

یه پسر دوسال و نیمه دارم دوست دارم یه بچه هم بیارم که باهم همبازی بشن و اختلافشون کم باشه 

از طرفی بعضی وقتا که پسرم اذیتم میکنه پشیمون میشم از بچه دوم اوردن 

مامانا نظر بدید از دوراهی در بیام 

من بعد از بچه دومم ، اولی خیلی بهتر شد 

ولی تا کوچیکه یکم بزرگ بشه ، سختی داری 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا. من که دومی و سومی باهم تو راهه. گاهی میترسم از بعدش. ولی همسرم میگه خدا صبر و توانشو میده

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
وضعیت مالی خوبه خداروشکر اما بعضی وقتا اعصابم واقعا نمیکشه میترسم

اگه از من می‌شنوی تا وقتی اولی مدرسه ای نشده ، دومی بیاد بهتره 

تا اون موقع از آب و گل درمیاد 

فکر کن بچه کلاس اولی با یک نوزاد سه روزه راحت تره یا با یک بچه ی سه ساله ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

تو ایران این حرف ک میگن فاصله نیفته خیلی بابه .اما اصلا اصلا درست نیست .بچه ها تا ۶سالگی نیاز به توجه و‌محبت کامل از سوی والدینشون دارن .اگر درست این نیازا براورده نشه فاجعه رخ خواهد داد و بعد ما شاهد والدی هستیم که میناله از پرخاشگری نوجوانش ،میناله از ناسازگاری با فرزندش

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.