2777
2789
عنوان

موندم توی دو راهی کمکم کنید بچه دوم سخته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه پسر ۱۱ ماهه دارم الانم باردارم میگن دومی بدنیا بیا اولی اخلاقش خوب تر میشه

اون میگن ها رو ول کن من دخترم ۲ سالو ۹ ماهشه پسرم ۱۸ ماهشه رسما دهنم سرویسه شوهرم کلافه شده یه لحظه دو نفره نداریم الان واسش کیک پخته بودم گفتیم بچه ها بخوابن دو نفره بشینیم از بس دیر خوابیدن که شوهرم خودش خوابش برد حداقل فاصله بدین ۵ سال موقع شام و ناهار فقط دو دستی بشقابارو میگیریم که نره رو هوا اصلا مزه غذا رو نمی‌فهمیم 

اون میگن ها رو ول کن من دخترم ۲ سالو ۹ ماهشه پسرم ۱۸ ماهشه رسما دهنم سرویسه شوهرم کلافه شده یه لحظه ...

شاید خیلی لوس‌شون میکنی

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهم بزرگ میشن بعدش استراحت میکنم

اوه خواهر هیچ وقت استراحت نمی تونی بکنی دغدغه همیشه هست 

مریض میشه 

دوست ناباب میاد 

عاشق میشه 

سیگاری میشه هزار هزار دغدغه میاد.

بچه کلا یعنی آغاز پیر شدن آدما

شاید خیلی لوس‌شون میکنی

نه بابا من خیلی جدیم کوچیکه از بزرگه تقلید میکنه اون یه قاشق بر میداره این جیغ که به منم بده کوچیکه میخواد بخوابه بزرگه نمیذاره میره لالایی میگه بهش پتو میکشه روش سر اسباب بازی کوچیکه با عشق بر میداره میاره بازی کنه بزرگه جلو شو میگیره این چیه بده من جنگ میشه اصلا خیلی مسله خیلی باید صبور باشی خیلی