2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 49 پست
توتاق جدا بزارش خودت پیش شوهربخواب بیدارشدبروپیشش نمیشه؟

نه  اصلا اینطوری نمیشه چون خونمون طوری نیست که بشه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی به اینا فکر‌میکنم  قلبم درد میگیره وقتی هرشب میبینم‌میاد راحت میره میخوابه و درو‌میبنده کل ...

خب تو خونه زحمت میکشی اون بیرون هردو خسته این حالا بازم یه ترفندایی بزن مث دوران قبل بارداری چیکارمیکردی خوشش میومد همون کارارا بکن تلاش کن میشه

لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
وقتی به اینا فکر‌میکنم  قلبم درد میگیره وقتی هرشب میبینم‌میاد راحت میره میخوابه و درو‌میبنده کل ...

عزیزم😔😔ناراحت شدم واقعا، امیدوارم مشکلت حل شه زودتر و بهمون خبر خوش بدی

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
منم اوایل خیلی حسرت میخوردم که چرا جای خوابمون یکی نیست ولی الان دیگه تنهایی خوابیدن بیشتر دوست دارم

ادم‌توحاملگی‌و‌بعد زایمان نیاز به محبت‌شدید‌داره من‌ارهمه‌اینا محروم‌ بودم ازهمه بدتر ادمی‌که متوجه‌نیست‌من‌چه‌سختیایی میکشم و فکرمیکنه‌وظیفمه‌و‌همه‌همینطورین.شماچرا جدا میخوابید

عزیزم😔😔ناراحت شدم واقعا، امیدوارم مشکلت حل شه زودتر و بهمون خبر خوش بدی

ممنونم عزیزم انشالله دعاکنید😔

به نظرمن زود جلوخواستش کوتاه نیا 

باچرب زبونی و دلبری بگو بدون اون خوابت نمیبره تاحدممکن خودت و بهش نزدیک کن بزار  نتونه نه بگه مردا بیشترشون عاشق همینن عشوه و اینان

زود کوتاه اومدی 

خب تو خونه زحمت میکشی اون بیرون هردو خسته این حالا بازم یه ترفندایی بزن مث دوران قبل بارداری چیکارمی ...

هیچی به اندازه خونه داری و بچه داری همزمان ادمو خسته نمیکنه مخصوصا مردی مثه شوهر من که باید همه‌ چیزش سرساعت و مفصل اماده باشه نباشه دادو‌بیدادی راه میندازه گوش اسمون کربشه

به نظرمن زود جلوخواستش کوتاه نیا  باچرب زبونی و دلبری بگو بدون اون خوابت نمیبره تاحدممکن خودت ...

همه اینکارارو‌کردم‌به‌من‌میگه تو‌ درک‌نداری 

عزیزم درکت میکنم منم شوهرم رانندست هیچوقت نیست هیچکسوهم ندارم همش تنهام  بچه داری وهمه مسئولیت ...

وقتی هم باهاش حرف میزنم‌تلوزیون نگاه میکنه حرف‌میزنم باهاش  میگه یه لحظه خونم نمیتونم‌یه‌فیلم نگاه کنم دلم‌میخاد بمیرم از زندگی کردن‌ سرد شدم  دیگه 

وقتی هم باهاش حرف میزنم‌تلوزیون نگاه میکنه حرف‌میزنم باهاش  میگه یه لحظه خونم نمیتون ...

دعامیکنم برات که انشاالله مشکلت هرچه زودترحل بشه عزیزم خودتواذیت نکن مردالیاقت ندارند

واقعابعضی مردا هیچ درکی ازسختی بچه داری ندارن وهمه سختی رودوش مادره خیلی سخته مثل شوهرمن دقیقابعدبچه ...

همیشه میگم‌خداروشکر این بچه اومد وگرنه من روانی میشدم